Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 07

Bręsta skandalas: tunisietis tyčia pasitraukė iš varžybų, kad nežaistų su Izraelio atstovu?

Teniso profesionalų asociacija (ATP) ėmėsi tirti įtartiną Tuniso tenisininko Maleko Jaziri pasitraukimą iš „Open Sud de France“ turnyro.
Malek Jaziri
Malek Jaziri / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmajame turnyro Prancūzijoje etape M.Jaziri po pirmo seto pirmavo prieš varžovą iš Uzbekistano Denisą Istominą 6:3. Antrojo seto tunisietis jau nebežaidė. Esą M.Jaziri pasitraukė dėl to, kad jam atsinaujino alkūnės traumą.

Toks M.Jazirio žingsnis sukėlė įtarimų. Jei tunisietis būtų laimėjęs šį mačą, kitame etape jo lauktų varžovas iš Izraelio Dudi Sela. Panaši istorija, kai M.Jaziri pasitraukė iš turnyro prieš mačą su Izraelio atstovu jau įvyko 2013-aisiais metais. Per turnyrą Uzbekistane M.Jaziri prieš ketvirtfinalio mačą su Izraelio sportininku Amiru Weintraubu pasitraukė iš kovų.

Po tokio akibrokšto tarptautinė teniso federacija pašalino Tuniso rinktinę iš 2014-ųjų metų Daviso taurės motyvuodama tuo, kad Tuniso teniso federacija pažeidžia tarptautinio sporto principus.

Po M.Jaziri pasitraukimo šiais metais iš kovų Prancūzijoje, ATP patvirtino, kad tunisietis pasitraukė dėl traumos, tačiau vis tiek pradėjo tyrimą. Tuniso teniso federacija atsisakė komentuoti tenisininko pasitraukimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius