Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 23

„US Open“ čempionė tęsia sėkmingą pasirodymą Melburne – nugalėjo E.Svitoliną

Japonijos tenisininkė Naomi Osaka (WTA-4) pateko į antrą „Didžiojo kirčio“ turnyrų pusfinalį iš eilės.
Naomi Osaka
Naomi Osaka / „Scanpix“/AP nuotr.

12-ąją pergalę iš eilės „Didžiojo kirčio“ turnyruose pasiekusi N.Osaka dviejų setų kovoje – 6:4, 6:1 nugalėjo septintą pasaulio raketę Eliną Svitoliną.

Šiuo metu japonė atrodo nesustabdoma – WTA finalų nugalėtojai įsūdė 31 winner'į ir aštuonis neatremiamus padavimus, o oponentės padavimų serijas laimėjo net penkis kartus.

„Patekti į dar vieną pusfinalį yra puiku. Dėl to aš dirbau labai sunkiai – kad kuo dažniau patekčiau į finalinius turnyrų etapus. Dabar aš tiesiog žiūriu į priekį, noriu laimėti likusius mačus“, – kalbėjo susitikimo nugalėtoja.

Naomi Osaka siekia tapti vos 10-ąja tenisininke per visą žaidimo istoriją, kuriai pavyktų laimėti „US Open“ ir „Australian Open“ turnyrus iš eilės. Paskutinė tai dar 2015 metais padarė Serena Williams.

Japonės pergalė taip pat reiškė, kad 21-erių metų tenisininkė ir toliau išlieka kovoti ne tik dėl titulo, bet ir dėl pirmos WTA reitingo vietos. Į karūną taip pat taikosi Petra Kvitova bei Karolina Pliškova.

Būtent pastaroji tenisininkė ir tapo Naomi Osakos varžove pusfinalyje, kuomet pademonstravusi neįtikėtiną sugrįžimą palaužė Sereną Wiliiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius