-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 25

Varžovės liaupsės Serenai Williams: „Kai žaidi prieš ją, nuo tavęs niekas nepriklauso“

Trečiadienį „Australian Open“ čempionato ketvirtfinalyje prieš Sereną Williams kritusi geriausia Didžiosios Britanijos tenisininkė Johanna Konta po pralaimėjimo varžovei negailėjo gražių žodžių ir pareiškė, kad dvikova su antrąja pasaulio rakete jai – „geriausia patirtis gyvenime“.
Serena Williams „Australian Open“ ketvirtfinalyje sutriuškino Johanną Kontą
Serena Williams „Australian Open“ ketvirtfinalyje sutriuškino Johanną Kontą / „Scanpix“ nuotr.

S.Williams 25-erių britę trečiadienį sutriuškino 6:2, 6:3 ir pateko į pusfinalį jau dešimtame „Didžiojo kirčio“ turnyre iš eilės.

Nors buvo nugalėta vos per valandą ir 15 minučių, devintoji pasaulio raketė po „Australian Open“ ketvirtfinalio blogos nuotaikos nebuvo ir pareiškė, kad mačo su S.Williams niekada nepamirš.

„Manau, kad tai buvo geriausia patirtis mano gyvenime, – apie dvikovą su antrąja pasaulio rakete kalbėjo J.Konta. – Tikiu, kad iš šiandienos galiu labai daug išmokti, taip pat pripažinti kelis dalykus.“

„Pirmajame sete ji žaidė tiesiog fantastiškai. Apskritai šiandien ji buvo nuostabi. Serena parodė ir nuolat rodo, kodėl ji yra tas, kas yra.”

„Australian Open“ čempionate geriausia Didžiosios Britanijos tenisininkė žaidė tik antrą kartą. Debiutiniais metais – 2016-aisiais – J.Konta pasiekė pusfinalį.

Tuo tarpu S.Williams nuo rekordinio 23-io „Didžiojo kirčio“ titulo ir pirmos pasaulio raketės vardo teskiria dvi pergalės. J.Kontos nuomone, 35-erių amerikietė nusipelnė abiejų titulų.

„Kai žaidi prieš Sereną, nuo tavęs niekas nepriklauso. Todėl ji yra viena geriausių tenisininkių istorijoje“, – antrąją pasaulio raketę išgyrė britė.

Į „Australian Open“ čempionato pusfinalį patekusi S.Williams užsitikrino 720 WTA reitingo taškų ir 900 tūkst. JAV dolerių. Dėl finalo ji kovos su turnyro stebuklu kroate Mirjana Lučič-Baroni, kuri į „Didžiojo kirčio“ turnyro pusfinalį pateko pirmą kartą nuo 1999 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius