-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 22

Varžovės poelgiu nepatenkinta Caroline Wozniacki paneigė ekspertų prognozes

Į kiekvieną mačą tarsi į paskutinį žengianti buvusi pirmoji pasaulio raketė Caroline Wozniacki (WTA-36) profesionalės karjerą nori baigti griausmingai. Lažybininkų teigimu, antrojo „Australian Open“ etapo dvikova jai turėjo būti paskutinė, tačiau danė rezultatu 7:5, 7:5 patiesė vieną talentingiausių WTA turo žaidėjų Dayaną Jastremską (WTA-21).
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmąjį mačo pusvalandį atrodė, 19-metės ukrainietės puolamasis tenisas taps per aukštu barjeru Caroline Wozniacki, bet pastaroji sužaidė klasišką setą.

Praeityje kovotojos charakteriu ir įspūdingais sugrįžimais pasižymėjusi Danijos sportininkė atsiliko 1:5, tačiau laimėjo net šešis geimus iš eilės ir setais išsiveržė į priekį.

Antroje partijoje C.Wozniacki dukart paeiliui pralaimėjo savo padavimus (0:3), tačiau vėl sugebėjo sugrįžti ir atsidūrė per geimą nuo pergalės 5:4.

Tuomet D.Jastremska nusprendė paprašyti medicininės pertraukėlės. Daugelis kviestionavo tokį tenisininkės pasirinkimą, kadangi tai nebe pirmasis kartas, kuomet jaunuolė nusprendžia imtis tokios taktikos lemiamose akimirkose ir išmušti varžoves iš žaidybinio ritmo.

Iš pradžių tai pasiteisino – Ukrainos tenisininkė išsaugojo pirmuosius tris match point'us. Visgi galiausiai 12-ajame geime šeštuoju bandymu C.Wozniacki iškovojo dramatišką pergalę.

Po susitikimo „New York Times“ teniso apžvalgininkas Benas Rothenbergas tviteryje paskelbė, kad C.Wozniacki tokį varžovės poelgį įvartino kaip „labai vaikišką“.

„Jaudinausi į kortą žengdama prieš pirmąjį mačą, tačiau šiandien buvau rami. Žinoma, kuomet atsilikau 1:5 galvojau, kaip dar ištempti bent pusvalandį!, – juokavo Wozniacki. – Stengiausi kiek paįvairinti žaidimą, kamuoliukus mušti arčiau galinės linijos, o vis labiau prisidėjo ir publika. Nerealus jausmas žaisti prieš aistruolius viename iš mėgstamiausių mano kortų.“

Trečiajame „Australian Open“ etape danės laukia sąlyginai silpnesnė varžovė – Tuniso atstovė Ons Jabeur (WTA-78).

Pirmajame etape britę Johanną Kontą (WTA-13) išmetusi Afrikos žemyno atstovė trečiadienį taip pat netikėtai 1:6, 6:2, 6:3 įveikė prancūzę Caroline Garcia (WTA-46).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius