-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 01

Vėjuotame Estorilyje – pergalingas Gaelio Monfilso sugrįžimas po traumos

Debiutiniame turnyro „Millenium Estoril Open“ pasirodyme trečią skirstymą turintis Gaelis Monfilsas (ATP-18) šventė pergalę.
Gaelis Monfilsas
Gaelis Monfilsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Gaelis Monfilsas

Prancūzas pralaimėjo pirmą setą, tačiau mačo eigoje sėkmingiau tvarkėsi su vėjuotomis sąlygomis ir galiausiai amerikietį Reilly Opelką (ATP-59) nugalėjo rezultatu 3:6, 6:3, 6:0.

1 valandą ir 29 minutes trukusiame aštuntfinalio susitikime G.Monfilsas išsaugojo net devynis break point'us iš dešimties.

Vienu momentu vėjas Estorilyje įsismarkavo taip, kad pamatyti ir atmušti skriejantį kamuoliuką darėsi neįmanoma – viename iš taškų žaidimo įrankis nuo G.Monfilso tiesiog pabėgo.

VIDEO: Gamtos išdaigos - R.Opelka kartu su vėjo pagalba atliko neatremiamą padavimą

Kol kas 2019 metų sezonas prancūzui klostosi puikiai – tai buvo 16-oji pergalė per 19 susitikimų. Tenisininkas laimėjo ATP 500 taškų turnyrą Roterdame, o Dubajuje ir Sofijoje krito pusfinaliuose.

Tiesa, sėkmingą sezoną kiek apkartino kovo viduryje Indian Velso „Masters“ turnyre patirta kairiosios Achilo sausgyslės trauma – dėl jos prancūzas turėjo praleisti kitus du „Masters“ turnyrus Majamyje bei Monte Karle.

Turnyrą Estorilyje jau spėjo palikti trys skirstyti tenisininkai – (5)Dušanas Lajovičius, (6)Alexas De Minauras bei (7)Pablo Carreno-Busta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius