-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 08

Vienuoliktoji „US Open“ diena: lemiami moterų susitikimai dėl vietos finale

Vienuoliktąją „US Open“ dieną įvyks vos du susitikimai, po kurių paaiškės moterų vienetų turnyro finalininkės. Vyrai šiandien ilsisi, o į kortus naktį iš ketvirtadienio į penktadienį žengs Serena Williams, Angelique Kerber, Caroline Wozniacki bei Karolina Pliškova.
„US Open“ ketvirtfinalis: Serena Williams – Simona Halep
„US Open“ ketvirtfinalis: Serena Williams – Simona Halep / „Scanpix“ nuotr.

S.Williams (WTA-1) – K.Pliškova (WTA-11)

„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms
„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms

Dvikovos pradžia: apie 02:00

Tarpusavyje tenisininkės yra žaidusios vos vieną kartą, o pergalę iškovojo S.Williams. Šį sezoną ji vienetų varžybose yra iškovojusi 38 pergales ir patyrusi vos 6 nesėkmes, o K.Pliškova 2016-aisiais iš 58 susitikimų laimėjo 41.

Geriausia pasaulio tenisininkė siekia jau septintojo savo „US Open“ čempionato trofėjaus. Amerikietė aštuntus metus iš eilės rungtyniauja šio turnyro pusfinalyje, o per tą laiką laimėjo 4 titulus.

Pakeliui link finalo amerikietė nesunkiai nugalėjo E.Makarovą, V.King, J.Larsson, J.Švedovą, o pirmą nesėkmę sete patyrė prieš rumunę S.Halep ketvirtfinalyje.

K.Pliškovai tai vos ketvirtasis „US Open“ turnyras karjeroje, o prieš tai geriausias jos rezultatas buvo trečiasis šių varžybų etapas. Čekijos tenisininkė pirmą kartą savo laimę bandys „Didžiojo kirčio“ čempionato pusfinalyje.

Šiame turnyre ji dviejų setų kovose nugalėjo S.Kenin, M.Gonzalez, A.Pavliučenkovą ir A.Konjuh, o rimtesnį pasipriešinimą pademonstravo tik V.Williams.

A.Kerber (WTA-2) – C.Wozniacki (WTA-74)

„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms
„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms

Dvikovos pradžia: apie 3:30

Tarpusavyje tenisininkės yra susitikusios 12 kartų, o 7 pergales yra iškovojusi A.Kerber. Paskutinį kartą jos tarpusavyje susitiko praėjusiais metais Pekine.

Vokietijos tenisininkei tai antrasis „US Open“ pusfinalis karjeroje, o pirmuoju bandymu 2011 metais jis patyrė nesėkmę prieš Samanthą Stosur. A.Kerber šiemet iškovojo savo pirmąjį „Didžiojo kirčio“ trofėjų, kai triumfavo „Australian Open“ turnyre.

Pakeliui link pusfinalio vokietė nugalėjo P.Hercog, M.Lučič, C.Bellis, P.Kvitovą ir R.Vinči.

Buvusi pirmoji pasaulio raketė C.Wozniacki šio čempionato pusfinalyje yra žaidusi net keturis kartus, o du iš jų laimėjo. Tiesa, Danijos tenisininkei niekad taip ir nepavyko laimėti pagrindinio „US Open“ trofėjaus. 2009 metų finale ji nusileido K.Clijsters, o prieš kelis metus patyrė nesėkmę prieš S.Williams.

Kad patektų į šių varžybų pusfinalį danei teko nugalėjo T.Townsend, S.Kuznecovą, M.Niculescu, M.Keys ir A.Sevastovą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius