-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 18

Žaidybinės praktikos stokojęs Laurynas Grigelis nepasipriešino argentiniečiui

Ilgiau nei du mėnesius oficialaus mačo nežaidęs Laurynas Grigelis (ATP-295) sugrįžo, tačiau nesėkmingai – lietuvis pralaimėjo antrojo rato etape ATP „Challenger“ serijos turnyre Parmoje, Italijoje.
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Klaipėdietis per 1 valandą ir 26 minutes rezultatu 3:6, 3:6 nusileido žemiau reitinguotam Andrea Collariniui (ATP-326) iš Argentinos.

Oponentas pirmasis pagavo žaidimo ritmą - pirmajame sete išsiveržė į priekį 5:0, o Lauryno žaidime netrūko klaidų. Visgi laimėjęs pirmąjį geimą lietuvis kiek pagerino savo žaidimą - sušvelnino rezultatą iki 3:5 ir netgi buvo labai arti dar vienos laimėtos varžovo padavimų serijos.

Visgi pirmą setą A.Collarinis laimėjo 6:3.

Antrojo seto pradžia nuteikė labai pozityviai - L.Grigelis pagaliau išsiveržė į priekį ir pirmavo 3:1, tačiau tuomet pasijautė ir fizinių jėgų stygius bei mačas išslydo iš rankų - penki pralaimėti geimai paeiliui lėmė A.Collarinio pergalę identiškais rezultatais abiejuose setuose.

Automatiškai patekęs į antrą turnyro etapą (dėl gauto skirstymo) L.Grigelis užsitikrino 3 ATP reitingo taškus ir 450 eurų piniginį prizą.

Tiesa, lietuvio viešnagė Parmoje dar nesibaigė - jau rytoj mūsų tautietis kartu su italu Andrea Pellegrino dvejetų turnyre žais prieš Taro Danielį ir Danielį Gimeno-Traverą.

L.Grigelis šiame sezone yra iškovojęs 7 pergales ir patyręs 10 pralaimėjimų.

Priminsime, kad balandžio mėnesio pradžioje antroji Lietuvos raketė žaidė Daviso taurėje, o po trijų alinančių susitikimų iš karto išvyko į „Challenger“ turnyrą Italijoje.

Jame jau pirmajame etape tenisininkas pajautė kirkšnies skausmus, tačiau nusprendė tęsti mačą ir jį laimėjo. Visgi kaip vėliau parodė tyrimai, kirkšnies trauma buvo rimtesnė nei tikėtasi, todėl sezonas buvo kiek pristabdytas.

Viso turnyro Parmoje prizinis fondas – 80 tūkstančių eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius