-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 08

Alexanderis Zverevas neatlaikė įtampos ir užsipuolė teisėją

Alexanderis Zverevas puikiai pasirodė praėjusią savaitę vykusiame turnyre Monpeljė, tačiau jis Prancūzijoje išsiskyrė ne vien geru žaidimu. Vokietijos tenisininkas antrojo seto pabaigoje neatlaikė mačo įtampos ir pradėjo įžeidinėti teisėją necenzūriniais žodžiais.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pusfinalio dvikova tarp A.Zverevo ir P.H.Mathieu buvo labai lygi ir kupina įtampos. Pirmasis setas baigėsi po pratęsimo rezultatu 13:11, todėl buvo aišku, kad antrasis setas žada dar daugiau emocijų ir atkaklios kovos.

A.Zverevas neatlaikė įtampos antrojo seto dešimtame geime. Jis turėjo galimybę palaužti varžovo padavimų seriją ir išlyginti rezultatą. P.H.Mathieu smogė itin stiprų smūgį, kurį teisėjas Manuelis Messina užskaitė kaip neliečiamą padavimą. Vokietis pašėlo ir užplūdo teisėją necenzūriniais keiksmažodžiais.

VIDEO: Alexanderis Zverevas užsipuola teisėją Monpeljė pusfinalyje

A.Zverevas antradienį pradės kovas Roterdamo turnyre. Pirmame etape jis kovos prieš 41-ą pasaulio raketę Vaseką Pospisilą. Kol kas nėra žinoma ar 18-metis bus nubaustas pinigine bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius