Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 16

BMW VIP teniso turnyre – atkaklios verslininkų kovos

Šeštadienį Vilniaus SEB arenoje įvyko tradicinis ketvirtus metus iš eilės organizuotas BMW VIP teniso turnyras. 104 dalyviai dėl nugalėtojų vardo ir pereinamojo pagrindinio prizo – geriausio Lietuvos tenisininko Ričardo Berankio raketės – varžėsi penkiose skirtingose amžiaus ir pajėgumo grupėse.
BWM VIP turnyro čempionai
BWM VIP turnyro čempionai / organizatorių nuotr.

Iššūkio grupėje, kurioje daugumos dalyvių teniso žaidimo patirtis yra iki penkerių metų, niekas nesugebėjo prilygti Andriaus Vencevičiaus ir Tomo Vaičiukyno porai. Finale rezultatu 12:4 jie nugalėjo Nerijaus Katiliaus ir Vaido Sliesoraičio duetą. A. Vencevičius turnyrą laimėjo antrus metus iš eilės. Itin atkakli kova vyko mače dėl trečiosios vietos. Čia pergalę šventė Robertas Urbonavičius ir Modestas Keliauskas, vos vieno taško persvara įveikę Darių Gudelį ir Tomą Langvinį.

„Power“ grupės nugalėtojais tapo Kipro ir Egidijaus Šydeikių pora. Tėvas ir sūnus finaliniame mače nepaliko vilčių Raimondo Bučio ir Mariaus Kukenio porai nugalėdami rezultatu 11:5. Mažajame finale nugalėjo Igoris Ryklys ir Raimondas Štreimikis.

Pajėgiausioje – „Masters“ grupėje – visas tris pergales iškovojo ir čempionais tapo Zbignevas Gulbinovičius ir Vaidas Bielinis. Mūšyje dėl pirmosios vietos rezultatu 12:3 jiems pralaimėjo teniso trenerė Skaistė Bražėnaitė su partneriu Dainiumi Vasiliausku. Trečioji vieta atiteko Erlandui Sudeikiui ir Mažvydui Gražiui, kurie mače dėl trečiosios vietos rezultatu 9:7 įveikė Gintarą Kateivą ir Andrių Morkūną.

„Masters+“ grupėje varžėsi 12 vyriausių turnyro porų. Nepralenkiami buvo Saulius Stripeika ir Leonidas Šinkarenko, finale rezultatu 8:7 įveikę Vido Paliūno ir Kęstučio Rudgalvio porą. Kovoje dėl trečiosios vietos geriau sekėsi europarlamentarui Zigmantui Balčyčiui kartu su Emiliu Subata. Rezultatu 12:5 jie įveikė Romualdo Žukovskio ir Arūno Keserausko porą.

Moterų grupės nugalėtojomis tapo „Danske“ banko atstovės Daiva Uosytė ir Jūratė Nedzinskienė, finale rezultatu 14:4 nukovusios Audros Ginelvičienės ir Irmos Stankevičienės porą. Trečioji vieta atiteko Audronei Narkauskienei ir Viktorijai Galatiltytei. Jos paskutiniame mače nugalėjo Violetą Stripeikienę ir Beatą Zykienę.

2015 m. BMW VIP teniso turnyras šiemet sulaukė daugiausiai dalyvių. Nugalėtojai buvo apdovanoti atminimo trofėjais, o visų grupių pirmųjų vietų nugalėtojams įteiktas pagrindinis turnyro prizas – pereinamoji Ričardo Berankio raketė. Išgraviravus nugalėtojų pavardes, ji atsidurs garbingoje SEB arenos vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius