-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 09

Grigoras Dimitrovas papasakojo, kaip susipažino ir kiek rožių siuntė mylimajai Marijai Šarapovai

Grigoras Dimitrovas džiaugiasi, kad sugebėjo užkariauti vienos gražiausių ir turtingiausios pasaulio sportininkės Marijos Šarapovos širdį. Tenisininkai susipažino prieš dvejus metus Madrido „Masters“ turnyre. Tačiau artimesnė draugystė prasidėjo, kai Bulgarijos sportininkas nusprendė parašyti M.Šarapovai laišką.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / Avon nuotrauka

„Daugelis tenisininkų prisipažįsta, kad bijo ją netgi prakalbinti, bet aš jutau, kad tarp mūsų kažkas yra. Vieną vakarą liūdėdamas parašiau jai laišką“, – britų žurnalistams pasakojo G.Dimitrovas. 

Pora artimiau ėmė bendrauti 2013-ųjų metų pabaigoje, kai baigėsi teniso sezonas.

„Scanpix“ nuotr./Grigoras Dimitrovas
„Scanpix“ nuotr./Grigoras Dimitrovas

„Mes abu buvome Kinijoje. Aš Šanchajuje, ji Pekine. Aš pietavau ir pamačiau ją žaidžiančią per televiziją. Parašiau jai elektroninį laišką. Pradėjome šiek tiek labiau bendrauti. Po mėnesio sezonas baigėsi ir mes susitikome. Užsimezgė dar artimesnis ryšys.“ 

G.Dimitrovas pripažino, kad įtemptas varžybų grafikas retai kada leidžia sportininkams susitikti ir ilgesys dažnai būna sunkus.

„Tikrai nėra lengva kaip daugelis galvoja. Taip, mes suprantame vienas kitą. Tačiau kartais ilgesys būna tikrai labai stiprus“, – „The Telegraph“ žurnalistui pasakojo G.Dimitrovas. 

G.Dimitrovas pareiškė, kad tikri jausmai jam yra pats svarbiausias dalykas gyvenime. 24-erių metų sportininkas prisipažino, kad kartais mintys apie M.Šarapovą jį varo iš proto.

livetennisguide.com nuotr./Marija Šarapova ir Grigoras Dimitrovas
livetennisguide.com nuotr./Marija Šarapova ir Grigoras Dimitrovas

„Kartais aš dėl jos tiesiog kraustausi iš proto ir siunčiu šimtus rožių. Kartą nusiunčiau 500-us rožių. Dar niekada tiek vienoje vietoje nebuvau matęs“, – kalbėjo G.Dimitrovas.

Tiesa, ir pati M.Šarapova gali pasigirti įspūdinga dovana savo mylimajam. Ne taip seniai Rusijos tenisininkė G.Dimitrovui padovanojo naujutėlaitį mėlyną Porsche 911 Carrera 4S. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius