-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 11

Marija Šarapova sugrįžo į 10-ąjį dešimtmetį: paprašė gerbėjų įvertinti jos „naują“ stilių

Viena seksualiausių pasaulio tenisininkių Marija Šarapova neretai teniso gerbėjus pradžiugina įspūdingomis fotosesijomis ar reklamomis. Šį kartą rusė apsiėjo be bikinio, tačiau paprašė įvertinti gerbėjų jos naują seną stilių.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Marija Šarapova

Į savo paskyrą „Instagram“ viena geriausių pasaulio tenisininkių įkėlė nuotrauką, kurioje dėvi vadinamąją „crop top“. Tai yra palaidinė, kuri nedengia arba vos dengia bambą bei yra vilkima prie sijonų arba kelnių paaukštintu liemeniu.

Žinoma, prie šios palaidinės M.Šarapova priderino ir kelnes paaukštintu liemeniu. Gerbėjų tenisininkė paklausė, ar tokios palaidinės vis dar madingos. Sportininkė iš savo sekėjų socialiniame tinkle sulaukė gausybės palaikymo žinučių ir komplimentų. Tenisininkės gerbėjams pro akis nepraslydo ir M.Šarapovos „Converse“ batai.
 

„Instagram“ nuotr./Marijos Šarapovos „Instagram“ paskyra
„Instagram“ nuotr./Marijos Šarapovos „Instagram“ paskyra

Tokias palaidines išpopuliarino popmuzikos karalienė Madonna, kuri tokį rūbą dėvėjo 1983-iaisiais metais, viename iš savo klipų. Po šio klipo kilo nemenkos diskusijos, ar toks rūbas – tinkamas. Palaidinės ypač išpopuliarėjo dešimtajame dešimtmetyje. Jas ėmė dėvėti net ir moksleivės, tačiau daugumoje mokyklų JAV tai buvo uždrausta. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius