-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 16

Ričardas Berankis: „Mane labai sužavėjo olimpinė Lietuvos rinktinės dvasia!“

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse nepasirodė taip kaip norėjo, tačiau savo socialiniame tinkle „Facebook“ padėkojo visiems už palaikymą, o kitiems sportininkams linkėjo sveikatos bei didžiausios sėkmės.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Alfredo Pliadžio nuotr.

R.Berankis šią vasarą tapo pirmuoju Lietuvos tenisininku, kuris pateko į olimpines žaidynes, tačiau jo debiutas toli gražu nebuvo toks, kokio jis tikėjosi. Lietuvis pirmą kartą olimpiados istorijoje nelaimėjo nė vieno geimo ir pralaimėjimą prieš Johną Millmaną patyrė rezultatu 0:6, 0:6.

Po mačo R.Berankis sunkiai rinko žodžius ir negalėjo įvardinti šios nesėkmės priežasčių. Tačiau praėjus kuriam laikui jis džiaugėsi olimpine patirtimi ir dėkojo visiems už palaikymą.

„Tai buvo nepamirštama patirtis olimpinėse žaidynėse. Nuostabus visų draugiškumas ir palaikymas, – socialiniame tinkle rašė lietuvis. - Apmaudu, kad pačiam nepavyko pademonstruoti gero rezultato, bet labai norisi pasveikinti visus Lietuvos sportininkus iškovojusius medalius.

Olimpinė Lietuvos rinktinės dvasia tikrai sužavėjo!!! Visiems sveikatos ir didžiausios sėkmės!!!“

Geriausias Lietuvos tenisininkas šią savaitę nedalyvaus jokiame turnyre, nes nesugebėjo prasibrauti pro Sinsinačio varžybų atranką. Pirmame kvalifikacijos etape jis nusileido rusui Michailui Južnui 3:6, 4:6.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius