Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

15min Esports namai kviečia įmones į CS:GO turnyrą „Elite Build“

Jau seniai įprasta matyti įmones, tarpusavyje rungtyniaujančias krepšinio ar futbolo aikštelėse. 15min „Esports namai“ metą kiek kitokį, tačiau taip pat itin azartišką iššūkį – kviečiame dalyvauti „Counter Strike: Global Offensive“ turnyre įmonėms!
Project-Share
Project-Share / 15min nuotr.

Besitęsiant pandemijai ir didelei daliai įmonių vis dar dirbant nuotoliniu būdu, komandinio darbo skatinimas ir neformalios veiklos yra tikrai sunkus uždavinys. Ne vienam žmogiškųjų ištekliui specialistui (-ei) tenka laužyti galvą, kaip palaikyti komandos dvasią, nusiteikimą bei bendrystę.

„Counter Strike: Global Offensive“ žaidime komandinis darbas yra pagrindinis raktas į sėkmę. Suprasti patį žaidimą, jo tikslus ir mechaniką išties lengva, bet pasiekti aukštų rezultatų išties nelengva. Juk bėgti mokame visi, tačiau taip, kaip bėga pasaulio čempionai – tik vienetai. Be to, tai yra komandinis žaidimas ir norint laimėti reikalingas stipriai koordinuotas veiksmų planas. Žaisdama komanda patiria tiek laimėjimų, tiek nesėkmių, kurios sukelia puikias emocijas, ir kurie padeda komandai tobulėti.

CS:GO žaidimo nuotr./Peilis žaidime CS:GO
CS:GO žaidimo nuotr./Peilis žaidime CS:GO

Esports namai kviečia įmones „Counter Strike: Global Offensive“ turnyre ir išbandyti savo jėgas. Ginkite organizacijos garbę ir bandykite prasiskinti kelią iki pat finalo. Jis vyks naujoje ir dar dažais kvepiančioje „Cyber X“ esporto arenoje Vilniuje, o laimėtojai bus apdovanoti partnerių „CULT“, „Omen“, „Topo centro“ ir „Aj šokolado“ prizais! Finalus transliuosime gyvai „Twitch“, „Facebook“ bei 15min portale, o kovas komentuos profesionalus esporto komentatorius.

Registruoti komandą galite jau dabar! Startinis mokestis – 50 eurų + PVM. Visi iš dalyvio mokesčio surinkti pinigai bus paaukoti labdarai, tad ne tik smagiai praleisite laiką, bet ir paremsite organizaciją, dirbančią vardan kilnaus tikslo. Ją visi kartu išrinksime renginio „Facebook Event“ paskyroje!

Sėkmės ir pradėkite treniruotis! Registracija atvira iki gegužės 9 dienos, atrankinės varžybos vyks gegužės 15 - 16 dienomis, o finalas - birželio 1 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius