Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min Esports namai pristato: „Obsidian by ROG“ „League of Legends“ lyga

„League of Legends“ vėl sugrįžta į „Esports namų“ eterį. Lietuviška „LoL“ lyga 15min eteryje sugrįžta nauju pavadinimu ir žada dar įdomesnes kovas jau artėjantį mėnesį.
„Obsidian by ROG“ lyga
„Obsidian by ROG“ lyga / 15min nuotr.

„League of Legends“ Lietuvoje išlieka viena stipriausių elektroninio sporto disciplinų, tad ši lyga yra vienas iš būdų išsiaiškinti stipriausius žaidėjus šalyje. Jau tris kartus 15min organizuotas lygas laimėjo komanda „Kenty“, tad ar pavyks kažkam nuversti daugkartinius čempionus?

„Obsidian by ROG“ lygą vėlgi sudarys 6 stipriausios Lietuvos komandos, kurios pateks į lygą tiek su pakvietimais, tiek per atviras atrankas. Atvirų atrankų data – lapkričio 12 diena. Geriausiai ten pasirodžiusios komandos galės jėgas išbandyti ir lygos metu, susitinkant su stipriausiais Lietuvoje.

Registracija jau atvira ir vyks iki pat atrankos starto. Registruotis į atranką galima turnyro puslapyje „Battlefy“ platformoje.

Prieš registruojantis, komandoms aktualu žinoti, kad lygos sezonas prasidės lapkričio 15 dieną, o žaidimai vyks kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį nuo 19 valandos. „Obsidian“ lygą remia kompiuterinės technikos gamintojas „Republic of Gamers“, kuris įsteigė ir piniginius prizus lygos laimėtojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius