Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aiškūs jau visi „Red Bull Solo Q“ finalo dalyviai!

Jau šį sekmadienį, gruodžio 13 d. 13:30 startuos pirmasis Lietuvos „League of Legends“ dvikovų čempionatas „Red Bull Solo Q“, kuriame susikaus stipriausių Lietuvos žaidėjų aštuonetas. Keturi jų paaiškėjo per itin gausias pirmąsias atrankas, o dar keturi – per itin intensyvias ir įtemptas antrąsias, kurios vyko šį sekmadienį.
„Red Bull Solo Q“
„Red Bull Solo Q“ / Red Bull nuotr.

Natūralu, kad išbandę save pirmosiose atrankose, ryžtingesni žaidėjai nusprendė pasinaudoti antrąja galimybe patekti į finalą – net 177 iš 362 antrųjų atrankų dalyvių žaidė pirmosiose. Galbūt todėl čia buvo tiek žinomų vardų, kaip kad Eckas, Dethron, Jaunutis, Optimas, tačiau jiems iškopti į pirmąsias keturias pozicijas nepavyko.

Užtat pavyko šiems:
• Arnax
• Nofas
• ELO SANTA
• Kurbsen

Prie pirmojo finalistų ketvertuko prisijungus antrajam, paaiškėjo itin solidi galutinių finalinių varžybų sudėtis. Didžioji dalis žaidėjų – Arnax, Nofas, Yashiro, SauliusLukošius, 1Alone (Zty), – yra žaidę Baltijos Lygoje, o nemaža dalis jų joje su savo komandomis ir triumfavo: Nofas ir 1Alone (Zty) – su TURING ESPORTS, Arnax – su ENSURE, SauliusLukošius – su IRON WOLVES, o Yashiro – ir su IRON WOLVES, ir su ENSURE. Eckas šiuo metu žaidžia Ispanijoje, Yashiro tikėtina, kad žais Italijoje, na, o visi kiti – Baltijos Regione.

Didžiausias finalinio aštuntuko siurprizas – Kurbsen. Jauniausias iš finalistų, jis nežaidė jokioje lygoje ir niekaip kitaip anksčiau nebuvo pasižymėjęs LoL scenoje, tačiau atrankas įveikė be didesnių sunkumų. Net jeigu jam nepasiseks finale, anglakalbių apibūdinimą „from zero to hero“ tikrai bus galima pritaikyti.



Verta paminėti ir antrąją Optimo nesėkmės istoriją (praeitose atrankose jį įveikė Yashiro). Užtikrintai pradėjęs žaidimą, pakeliui įveikęs tokius žaidėjus kaip Fatalas, šis itin aukšto lygio žaidėjas ir vėl nepateko į ketvertuką. Vienose įnirtingiausių sekmadienio rungtynių rezultatu 2:1 jį įveikė Nofas. Nepasisekė ir kitam Lietuvos talentui – Eckui, kurį įveikė Arnax.

Bet kuriuo atveju, finalas laukia jaudinantis – septyni žinomi žaidėjai, patyrę komandinio žaidimo įvairiose lygose dalyviai ir vienas visus nustebinęs šviežias talentas. Sudėtis intriguoja, juolab, kad nemačius atrankinių kovų, galima laukti siurprizų – žaidėjai turės spėlioti, kokius čempionus rinksis jų oponentai ir rasti būdų, kaip geriau pasiruošti prieš juos kovoti. Ne mažiau svarbu ir tai, kaip susidėlios turnyrinė lentelė, kokios pirmos dvikovos laukia dalyvių. Taigi, finalas laukia jaudinantis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius