Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aiškūs visi LEC atkrintamųjų dalyviai, jų skirstymas – ne

„Excel Esports“ ekipai patyrus nesėkmę prieš G2, aiškios visos Europos „League of Legends“ lygos atkrintamosiose dalyvausiančios komandos.
G2
G2 / „Twitter“ nuotr.

Likus dešimčiai LEC dvikovų, viskas, ką komandos gali pakeisti, yra pasiskirstymas pavasario dalies atkrintamosiose.

Šiuo metu turnyrinėje lentelėje karaliauja „G2 Esports“ ekipa, turinti 13 pergalių ir 3 pralaimėjimus. Juos iš ten išstumti gali tik „Origen“ ir „Fnatic“, kurių sąskaitose – 12 laimėtų akistatų ir 4 nesėkmės.

„MAD Lions“ ekipa LEC lygoje užima ketvirtą vietą, tačiau yra iškovojusi tik viena pergale daugiau už 5-6 vietas besidalijančias „Rogue“ ir „Misfits Gaming“ komandas.

G2 sezoną pradėjo laimėdami šešias dvikovas iš eilės, tačiau aštuntąją lygos savaitę patyrė abu pralaimėjimus prieš „Misfits“ ir „Schalke“ ekipas. Visgi nuo to laiko Europos gigantai patyrė tik vieną pralaimėjimą.

„Fnatic“ ir „Origen“ neturėjo nė vienos „0-2“ savaitės, tačiau abi du kartus krito nuo G2. Apskritai prieš kitas atkrintamųjų komandas „Fnatic“ ir „Origen“ yra iškovojusios po 5 pergales ir patyrusios po 4 pralaimėjimus.

„MAD Lions“ sąskaitoje turi 10 pergalių ir 6 nesėkmes. Jai į nugarą kvėpuoja „Rogue“ ir „Misfits“, reguliariajame sezone iškovojusios 9 pergales ir patyrusios 6 pralaimėjimus. Šios trys komandos paskutinę savaitę kovos dėl vietos tarp „nugalėtojų“ atkrintamosiose.

„Misfits“ paskutinę savaitę kovos prieš dugne esančią „Vitality“ komandą, bet taip pat ir prieš lyderius G2. Tuo tarpu „MAD Lions“ turės atsilaikyti prieš į pirmą vietą nusitaikiusias „Origen“ ir „Fnatic“,

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius