-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrajame „Valorant“ „EMEA Challengers“ sezone debiutavo gausybė lietuvių

Prasidėjo antrasis šių metų Valorant Europos ir Artimųjų Rytų regiono „Challengers“ turnyras. Jame kovojama dėl 200 tūkstančių Eurų prizinio fondo bei dėl patekimo į aukštesnę Masters diviziją. Šiame turnyre dalyvauja daug lietuvių.
„Valorant“ „EMEA Challengers“
„Valorant“ „EMEA Challengers“ / "Upcoming" nuotr.

Pirmose savaitės varžybose susitiko Lauryno „NBS“ Kisieliaus treniruojama bei Vakario „vakk“ Bebravičiaus atstovaujama buvusi pasaulio čempionė „Acend“ prieš „OG LDN UTD“ organizaciją, kurioje žaidžia net 4 lietuviai. Visgi lietuviškos „OG“ komandos debiutas nebuvo sėkmingas – jie nusileido Acend rezultatu 0-2. Pirmąjį žemėlapį „Icebox“ jie pralošė rezultatu 7-12, bet antrasis, „Split“, pareikalavo pratęsimo, kuriame galiausiai neatsilaikė OG London United ir nusileido rezultatu 12-14.

Pirmąjį turą taip pat sužaidė Žygimantas „nukkye“ Chmieliauskas ir jo atstovaujama „G2 Esports“. Jie sugebėjo palaužti savo oponentus „FOKUS“ rezultatu 2-0. Tiesa, varžybos buvo ypač artimos – pirmajame žemėlapyje „Fracture“ „G2“ laimėjo tik po pratęsimo 14-12, o antrajame „Icebox“ viskas sprendėsi paskutiniajame reguliaraus laiko raunde, kurį laimėjo „G2“ ir uždarė varžybas rezultatu 13-11. Naudingiausias varžybų žaidėjas buvo Žygimantas. Per mačo eigą jam pavyko surinkti 47-33 rezultatą bei 163 „ADR“ reitingo.

G2
G2

Lietuviai žaidžia ypač konkurencingoje A grupėje, kurioje taip pat dalyvauja tokios žinomos organizacjios kaip „Fnatic“, „FunPlus Pheonix“. Iš šešių komandų grupėje trys patenka į atkrintamųjų etapą.

"vlr.gg" nuotr./Valorant EMEA Challengers 2 A grupės turnyrinė lentelė
"vlr.gg" nuotr./Valorant EMEA Challengers 2 A grupės turnyrinė lentelė

Antrasis šio turnyro turas prasidės gegužės 20 d. – lietuviškoji „OG LDN UTD“ susitiks su „Fnatic“, „G2“ su „FunPlus Pheonix“, o „Acend“ kovos prieš „FOKUS“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius