Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrus metus iš eilės Lietuvai pasauliniame VALORANT čempionate atstovaus „KIBERSPORTSMEN“

Šį šeštadienį užsibaigė tris savaites trūkusi tarptautinio studentų VALORANT čempionato RED BULL CAMPUS CLUTCH Lietuvos atrankų epopėja. Tuo pačiu nacionalinių finalų renginyje įvyko ir puikiai pažįstamų turinio kūrėjų Omanto ir LTU Republic suburtų komandų kova.
"KIBERSPORTSMEN" komanda
"KIBERSPORTSMEN" komanda / Vytauto Dranginio nuotr.

Todėl nenuostabu, kad šeštadienio popietę KTU RED BULL GAMING HUB susirinko šimtai žaidėjų ir jiems prijaučiančių. Prijungus kovas stebėjusius virtualiai, vienu metu nacionalinį atrankų finalą stebėjo daugiau nei 4000 VALORANT mėgėjų.

Vytauto Dranginio nuotr./RED BULL CAMPUS CLUTCH renginys
Vytauto Dranginio nuotr./RED BULL CAMPUS CLUTCH renginys

Renginys prasidejo nuo Omanto ir LTU Republic kovos. Abu jie turėjo po kelias savaites, kad suburtų savo idealias VALORANT komandas. Prie Omanto prisijungė Justsphex, Jusky, Hellderis ir Paulius Samoška. LTU Republic į savo komandą pasikvietė Dovy125, Fretraq, MGMantelio ir vienintelę šios dienos kovose dalyvavusią merginą – Godutee7.

Pirmajame žemėlapyje Omanto komanda pakankamai nesunkiai įveikė LTU Republic rinktinę. Tačiau gerokai apšildyti pralaimėjimo, antrajame žemėlapyje pastarosios komandos nariai susiėmė ir patraukė pergalę į savo gretas. Abiems komandoms turint po vieną laimėjimą, trečiajame žemėlapyje užvirė itin arši kova, kurią galų gale rezultatu 12:10 laimėjo Omanto komanda.

Vytauto Dranginio nuotr./Omanto komanda
Vytauto Dranginio nuotr./Omanto komanda

Na, o tuomet atėjo metas atrankas įveikusių komandų susidūrimui. Tai – KIBERSPORTSMEN (blind1337, OrBiT-, entrilas_, jL0udly_ ir Podlexy) bei ODNOKLETACNI (PashaFriend, -Regg1e, -m4sk, Inzin13erius, zeniusfps). Pirmoji komanda Lietuvai atstovavo ir pernai metų čempionate, tad patirtis davė savo – oponentus įveikę rezultatu 2:0, KIBERSPORTSMEN gruodžio mėnesį ir važiuos į Braziliją atstovauti mūsų šaliai dar kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius