Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Ar tai geriausios belaidės ausinės?

„Logitech“ mums atsiuntė išbandyti savo naujausias ir galbūt geriausias belaides žaidimams skirtas ausines – „Logitech G Pro X2 Lightspeed“.
„Logitech G Pro X2 Lightspeed“
„Logitech G Pro X2 Lightspeed“ / "Logitech" nuotr.

Šių ausinių specifikacijos yra tokios:

  • Svoris: 345g
  • Aliuminio/plieno konstrukcija
  • Grafeno 50mm „driveriai“
  • 50h baterijos laikas

Medžiaga

Ausinių konstrukcija padaryta iš aliuminio ir plieno – tai užtikrina ilgalaikiškumo garantą ir aukščiausios kokybės jausmą. Iš metalo padarytas tiek lankelis, tiek lankelį su ausinėmis jungianti konstrukcija. Pačios ausinės yra pritaisytos prie plastikinės spiralės, tai reiškia, kad jos neišsitampys ant stovo. Ausinių plastikas yra aukštos kokybės ir nelinkęs braižytis.

„Logitech“ nuotr./„Logitech G Pro X2 Lightspeed“
„Logitech“ nuotr./„Logitech G Pro X2 Lightspeed“

Patogumas / vartojimo patirtis

Pagalvėlės ir lankelis yra minkšti, o pačios ausinės lengvos. Mano didelė galva visiškai nepavargo nuo ausinių ir nejautė jokio diskomforto net po ilgesnio naudojimo. Lankelis lengvai reguliuojamas ir iš esmės tiks bet kokiam galvos dydžiui.

„Pro X2 Lightspeed“ yra dailios ausinės su neiššaukiančiu, paprastu dizainu. Baltą bazę skoningai puošia sidabriniai skrituliai ausinių išorėje su „Logitech G“ simboliu (tiesa, tai yra lipdukas) ir sidabrinės ausines su lankeliu jungiančios detalės. Estetiškai šios ausinės lengvai prisiderins prie bet kokios aplinkos.

„Pro X2 Lightspeed“ turi keletą prisijungimo būdų – Bluetooth arba USB-C. Visi mygtukai ir garsą reguliuojantis ratelis yra išdėstyti patogiai kairėje pusėje. Tiesa, pastebėjau, kad kiekvieną sykį nustojus naudoti ausines ir jas padėjus į šoną, jos automatiškai išsijungia, taupydamos bateriją. Kalbant apie bateriją, ausines pirmą sykį krauti reikėjo po trijų savaičių naudojimo.

„Logitech“ nuotr./„Logitech G Pro X2 Lightspeed“
„Logitech“ nuotr./„Logitech G Pro X2 Lightspeed“

Garsas

Tai žaidimams skirtos ausinės, tad neverta tikėtis švariausio garso klausantis muzikos. Visgi toks vertinimas nebūtų sąžiningas, kadangi jos nėra lygintinos su studijinėmis ausinėmis. Su „Pro X2 Lightspeed“ taip pat galima pasimėgauti klausantis muzikos – žemi nėra per daug užkelti kaip kokiuose „Razeriuose“, „midai“ skamba švariai.

Neabejotinai šių ausinių stiprioji pusė garsiniu atžvilgiu atsiskleidžia žaidimuose. Dėka grafeno „driverių“, žaidimuose girdėsite kiekvieną menką krepštelėjimą ar žingsnį, kas praturtins žaidybinę patirtį.

Vertinimas: 9/10.

Mano nuomone, tai vienos geriausių žaidimams skirtų belaidžių ausinių rinkoje. Vienintelė priežastis, kodėl įvertinau „Pro X2 Lightspeed“ ausines devintuku, o ne dešimtuku – tai didelė jų kaina. Kai kuriems žmonėms mokėti 249 eurų už ausines gali pasirodyti per daug. Vis dėlto, jeigu norite aukščiausios patirties ir turite galimybių investuoti į tokį ilgalaikį produktą, tuomet tai stipriai rekomenduoju.


Dovanos Jums!

Esports Namai kartu su partneriais „Logitech“ vasaros atostogų progą skelbia konkursą, kuriame turite progą laimėti itin kompaktiškų ir patogių belaidžių K380 & M350 klaviatūrų bei pelių. Norėdami dalyvauti konkurse spustelkite šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite
15min naujienlaiškius