-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artėja permainos „Carcass“ Valorant karjeroje

Bene žymiausias Lietuvos Valorant disciplinos atstovas Robertas „Carcass“ Mikuckis savo socialinio tinklo „X“ platformoje paskelbė, jog jam leista ieškoti naujų namų.
Robertas „Carcass“ Mikuckis
Robertas „Carcass“ Mikuckis

„G2 Gozen“ moterų Valorant komandai vadovaujantis lietuvis artimiausiu metu turėtų palikti savo pareigas vienoje žymiausių esporto organizacijų.

Nors Mikuckis dar turi galiojančia sutartį, tačiau organizacija leido suprasti, jog kontraktas nebus pratęstas ir dar metams nesibaigus leido lietuviui ieškoti naujų iššūkių 2024-iems metams.

Prie „G2 Gozen“ vairo „Carcass“ stojo 2021-ųjų pabaigoje ir iškart su komanda šovė į Valorant elitą. Merginos, su lietuviu strategu priešakyje, puikiai pasirodė „VCT Game Changers“ serijų turnyruose 2021-ais ir 2022-ais, o pastaruosius metus vainikavo Pasaulio čempionato auksas, kuris atnešė „Carcass“ komandai net 180 tūkstančių JAV dolerių prizą.

Lietuvis su „G2“ tęsė puikius pasirodymus, tiesa komandą sutrikdė žaidėjių perėjimai 2023-iųjų pradžioje, tačiau ekipa atsigavo ir jau pavasarį vėl sugrįžo į Valorant viršūnę. Metų pabaigoje „G2“ nepavyko apginti pasaulio čempionių vardo, bet užimta taip pat aukšta trečia vieta.

"vlr.gg“ nuotr./„G2 Gozen“
"vlr.gg“ nuotr./„G2 Gozen“

Tai buvo paskutinis „Carcass“ turnyras laikant „G2“ moterų ekipos vairą ir dabar lauksime žinių apie tolimesnę trenerio karjeros stotelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius