-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“

2024 m. kartu su naujais tvariais ir dirbtiniu intelektu paremtais sprendimais pasirodys revoliuciniai aukščiausios kokybės produktai, nes ASUS nustato naujas našumo ribas
ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“
ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“ / „Asus“ nuotr.

Pagrindiniai akcentai

  • Pirmaujantis produktyvumas keliaujant: 2024-ųjų „Zenbook Duo“ – pirmasis pasaulyje 14 colių OLED nešiojamasis kompiuteris su dviem ekranais, „ZenScreen Fold OLED“ – pirmasis pasaulyje sulankstomas OLED nešiojamas ekranas.
  • Pasirengę naujam amžiui: Pažangūs dirbtiniu intelektu paremti nešiojamieji kompiuteriai su naujausiais „Intel Core Ultra“ arba „AMD Ryzen 8040“ serijos procesoriais ir 40-osios serijos „GeForceRTX™“ vaizdo plokšte.
  • „AirVision M1 AR“ akiniai: Nešiojamasis ekranas, pirmaujantis AR technologijų srityje, turi „Micro OLED“ ekranus su iki 1100 nitų didžiausiu ryškumu.
  • Ateities verslui: Naujos kartos nešiojamieji „ExpertBook“ ir stalo „ExpertCenter“ kompiuteriai su dirbtiniu intelektu

LAS VEGASAS, 2024 m. sausio 9 d. – ASUS šiandien pristatė naujausių technologijų stebuklų asortimentą, pažangiausius produktus ir pademonstravo savo įsipareigojimą siekti tvarumo „Neįtikėtumo beieškant: transendencija“ pristatymo renginyje skirtame „CES 2024“.

Naujus produktus apima „ASUS NUC“ mini kompiuteriai, kurie atsirado ASUS perėmus „Intel NUC“ verslą. Šis mažų kompiuterių ir kompiuterių platformų rinkinių asortimentas įtrauktas į šių metų liniją, kuri apima „NUC 14 Pro“, „NUC 14 Pro+“ ir kiti profesionalūs bei žaidimų sprendimai.

ASUS taip pat atskleidė keletą naujoviškų produktų, įskaitant revoliucinį 2024-ųjų „Zenbook Duo“ – pirmąjį pasaulyje 14 colių OLED nešiojamąjį kompiuterį su dviem ekranais, ir „ZenScreen Fold OLED“ – pirmąjį pasaulyje nešiojamąjį ekraną su sulankstomu OLED ekranu. Nešiojamieji kompiuteriai su dirbtinį intelektą naudojančiais naujais „IntelCore™ Ultra“ arba „AMDRyzen™“ 8040“ serijos procesoriais apima „ASUS Zenbook 14 OLED“, „ASUS Vivobook Pro 15 OLED“ ir visiškai naują „ASUS Vivobook S“ seriją.

Virtualios realybės (VR) pasaulyje naudotojai gali tikėtis vizualinės revoliucijos su pažangiausiais „AirVision M1 AR“ akiniais– nauja inovacija, pirmaujančia dėvimų VR ekranų srityje.

Pristatytas platus komercinių dirbtiniam intelektui pritaikytų produktų asortimentas, įskaitant „ASUS NUC 14 Pro“, kuris pozicionuoja kaip sėkmingas „Intel NUC“ serijos įpėdinis ir sukurtas siekiant neprilygstamo produktyvumo ir našumo kompaktiškame korpuse. Dėl „Intel Core Ultra“ procesorių, išplėstų jungčių ir universalių ekrano parinkčių „NUC 14 Pro“ serija užtikrina sklandų darbą įvairiose darbo aplinkose. Kiti nauji verslo klientų problemas sprendžiantys sprendimai – itin tylus „ASUS Fanless Chromebox CF40“, atnaujinti „ASUS ExpertBook B5“ bei „ASUS ExpertCenter D5“, „ASUS ExpertCenter D5“, „D7“ ir „D9“. Naujasis „ASUS ExpertBook CX54 Chromebook Plus“ yra pirmasis mūsų „ExpertBook“ serijos „Chromebook“ ir pirmasis pasaulyje „Chromebook Plus“ su „Intel Core Ultra“ procesoriumi.

„Asus“ nuotr. /ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“
„Asus“ nuotr. /ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“

Žaidėjams paskelbti nauji nešiojamieji kompiuteriai „TUF Gaming A16“ ir „F16“, taip pat iš esmės atnaujintas 2023 m. nešiojamasis kompiuteris „TUF Gaming A15“. Šiuose nešiojamuosiuose kompiuteriuose yra „Intel Core HX“ arba 8 000-osios serijos „AMD“ procesoriai ir 40-osios serijos „GeForce RTX™“ nešiojamųjų kompiuterių vaizdo plokštė. Taip pat „TUF Gaming“ jėgainių naujienos yra „Z790-BTF WiFi“ ir 40-osios serijos „GeForce RTX“ „BTF White“ vaizdo plokštės bei „OC“ leidimo „BTF White“ pagrindinės plokštės.

Renginyje kalbėjęs ASUS generalinis direktorius S. Y. Hsu pabrėžė pirmaujantį bendrovės požiūrį skatinant inovacijas. „Šiais metais ne tik tęsėme savo nuostabią kelionę tvarumo link, bet ir pasinaudojome savo technologinėmis žiniomis dirbtinio intelekto srityje, strateginiais aljansais bei partnerystėmis ir sukūrėme inovatyvius sprendimus naudotojų, verslo ir žaidimų srityse. Prasidėjus naujam dirbtinio intelekto technologijų amžiui, ASUS nuolat stengiasi pasinaudoti šia patirtimi ir pagerinti kiekvieno naudotojo patirtį.“

Las Vegase vyksiančio renginio dalyviai 2024 m. sausio 8–11 d.„The Venetian Expo“ 3 102 posėdžių salėje galės išbandyti virtualaus pristatymo renginio metu pristatytus produktus, įskaitant ir tuos, kurie buvo pristatyti atskirame „CES“ virtualaus pristatymo renginyje „Republic of Gamers“ (ROG).

Įsipareigojimas siekti kokybės ir tvarumo

Atlikdama griežtus JAV karinės paskirties MIL-STD 810H patvarumo bandymus ASUS dar labiau sustiprins savo įsipareigojimą užtikrinti kokybę ir su namų ir komerciniams naudotojams skirtais 2024-ųjų nešiojamaisiais kompiuteriais. Šie išsamūs bandymai atspindi bendrovės siekį užtikrinti ilgalaikę vertę ir išskirtinę naudotojų patirtį.

Pristatymo renginyje ne tik atskleistos naujausios bendrovės technologinės inovacijos, bet ir pabrėžtas jos tvirtas įsipareigojimas laikytis tvarios praktikos. „Neįtikėtumo beieškant: transcendencija“ tema ASUS pabrėžė savo tvirtas ESG iniciatyvas, integruojant tvarumą į produktus, veiklą ir anglies dioksido kompensavimo paslaugas. ASUS siekia, kad įmonės veikla būtų visiškai nulinės emisijos, o neseniai suteiktas „EPEAT Climate+“ čempiono vardas yra jos iniciatyvų pripažinimas ir pabrėžia aktyvią poziciją aplinkosaugos srityje.

Nustatydama ambicingus, moksliškai pagrįstus trumpalaikius išmetamųjų teršalų mažinimo tikslus, patvirtintus autoritetingos „SBTi“, ji taip pat parodo savo ryžtą mažinti poveikį klimatui. Neseniai Taivane su „ExpertBook B9403“ ir „ExpertCenter D9“ pradėta teikti „ASUS Carbon Partner Services“ iš naujo apibrėžia verslo indėlį į anglies dioksido neutralumą, siūlydama veiksmingus sprendimus su patikrintais ir aukštos kokybės anglies dioksido kreditais ir suteikdama klientams galimybę aktyviai prisidėti prie anglies dioksido neutralumo.

ASUS įsipareigojimas siekti tvarumo pelnė pasaulinį pripažinimą, įskaitant „Financial Times“ pripažinimą „Climate Leader“ Azijos ir Ramiojo vandenyno regione ir įtraukimą į „Corporate Knights Clean 200“ indeksą. ASUS, kaip tvariųjų technologijų pradininkė, įgyvendino novatoriškų iniciatyvų, tokių kaip sukūrė pirmąjį pasaulyje anglies dvideginio pėdsako nepaliekantį nešiojamąjį kompiuterį, „Bamboo“ serijos nešiojamuosius kompiuterius ir neseniai, 2022 m., pristatė pirmąjį neutralų dėl anglies dvideginio verslo klasės nešiojamąjį kompiuterį.

Įmonė gamyboje ir pakuotėse aktyviai naudoja perdirbtas medžiagas. Nuo 2017 m. panaudojo daugiau nei 1 600 tonų PGR plastiko ir nuo 2022 m. – daugiau kaip 20 000 tonų perdirbto popieriaus. ASUS įsipareigojimą mažinti poveikį aplinkai įrodo nuo 2019 m. perdirba daugiau kaip 40 000 tonų elektroninių atliekų. Tai lėmė, kad 2022 m. pajamos iš ekologiškų produktų viršijo 87,2 proc. kvalifikuotų pajamų, o tai rodo tolimesnę pažangą siekiant žiedinės ekonomikos sumažinant poveikį aplinkai.

Pristatomi nešiojamieji kompiuteriai su dirbtiniu intelektu ir išplėstas produktų portfelis

Neseniai įvykęs strateginis ASUS žingsnis įsigyjant „Intel Next Unit of Computing“ (NUC) produktų liniją žymi esminį momentą bendrovės vykdomoje dirbtinio intelekto ir daiktų interneto mokslinių tyrimų ir plėtros pajėgumų plėtroje. Šis įsigijimas suteikia ASUS galimybę įeiti į pagrindines rinkas, įskaitant pramonės, verslo ir plataus vartojimo segmentus, ir taip sustiprina savo, kaip pirmaujančio technologinių sprendimų tiekėjo, vaidmenį.

ASUS pristatė įspūdingą inovatyvių produktų rinkinį, kuris rodo, kad bendrovė nepaliaujamai stengiasi peržengti įprastas ribas ir teikti naujoviškus technologinius sprendimus. Nešiojamuosiuose kompiuteriuose su dirbtiniu intelektu įdiegta naujausia kompiuterijos pažanga – „Intel Core Ultra“ procesoriai. Šie procesoriai leidžia naudotojams sklandžiai valdyti sudėtingus darbo krūvius, išplėsti našumą ir naudotis pažangiomis saugumo priemonėmis. Šie prietaisai yra daugiau nei tik nešiojamieji kompiuteriai. Jie žymi naują intuityvios ir efektyvios kompiuterijos erą, skirtą įvairiems šiuolaikinių naudotojų ir profesionalų poreikiams tenkinti.

Pabrėždama savo produktų portfelio transformuojamąjį poveikį, ASUS pabrėžė savo atsidavimą kuriant išskirtinę patirtį, kuri peržengia įprastas ribas. Bendrovė įsivaizduoja ateitį, kurioje protingas, nuoširdus ir džiaugsmingas išmanusis gyvenimas bus prieinamas visiems, daug dėmesio skiriant tvarumui, inovacijoms ir į naudotoją orientuotam dizainui.

Renginyje taip pat pabrėžta dirbtinio intelekto integracija į namų bei verslo nešiojamųjų kompiuterių asortimentą, suteikiant naudotojams galimybę sklandžiai naudotis kompiuteriu ir geriau derinti darbą su asmeniniu gyvenimu. Įtraukiant „Intel Unison“ sukuriama vieninga platforma, sklandžiai sujungianti įvairius įrenginius, pavyzdžiui, asmeninius ir nešiojamuosius kompiuterius, planšetinius kompiuterius ir išmaniuosius telefonus, palengvinanti navigaciją bei prieigą prie failų ir programų iš bet kurios vietos.

„Intel Core Ultra“ procesorius su į dirbtinį intelektą orientuotu neuronų apdorojimo bloku (NPU), naudojamu dirbtinio intelekto darbo krūviui spartinti ir debesijos pagrindu veikiančioms dirbtinio intelekto programoms paleisti. Naudojant NPU užtikrinamas išskirtinis našumas, o prioritetas teikiamas energijos vartojimo efektyvumui. Ši pažanga padeda prailginti baterijos tarnavimo trukmę, o tai atitinka ekologiškesnį požiūrį.

Šiomis pažangiausiomis technologijomis naudotojai gali tikėtis greitesnio turinio kūrimo, paprastesnės duomenų analizės, supaprastinto daugiafunkcio darbo ir išplėsto saugumo. O tai lemia neregėto kompiuterinio našumo ir gebėjimų eros pradžią.

DEMONSTRACIJA: NEŠIOJAMŲJŲ KOMPIUTERIŲ inovacijos

2024-ųjų „ASUS Zenbook Duo“: Dviejų ekranų inovacija

Revoliucinis 2024-ųjų „Zenbook Duo“ yra pirmasis pasaulyje dirbtiniu intelektu paremtas 14 colių nešiojamasis kompiuteris su dvejais vienodais OLED jutikliniais ekranais. Šis neįtikėtinas prietaisas su nuimama pilno dydžio „Bluetooth ASUS ErgoSense“ klaviatūra ir jutikliniu kilimėliu turi į naudotoją orientuotą dizainą, kuris perrašo universalaus naudojimo keliaujant taisykles. Šis „IntelEvo Edition“ nešiojamasis kompiuteris meistriškai suderina daugiafunkciškumą ir puikų mobilumą, o sveria vos 1,35 kg.

Du pilno dydžio 3K 120 Hz „ASUS Lumina“ OLED 16:10 ekranai sujungti 180° lankstu, akimirksniu išplečiančiu regimąją darbo erdvę iki didžiulio 19,8 colių ekrano. Dėl integruoto atraminio stovo ir nuimamos klaviatūros kompiuterį galima naudoti vertikalioje arba horizontalioje padėtyje ir naudoti keliais universaliais naudojimo režimais – nešiojamojo kompiuterio, dviejų ekranų, darbalaukio arba dalijimosi režimu – valdomais intuityvia „ASUS ScreenXpert“ programine įranga. Norint naudotis visa vizualine darbo erdve, įkraunamą klaviatūrą galima nuimti, arba padėti ant apatinio ekrano ir naudotis lyg tradiciniu nešiojamuoju kompiuteriu.

2024-ųjų „Zenbook Duo“ maksimaliai padidina produktyvumą ir leidžia žaisti visą dieną, su jame esančiu iki „Intel Core Ultra 9“ procesoriumi ir integruotu spartinančiu NPU, 32 GB LPDDR5x atmintimi, iki 2 TB PCIe 4.0 SSD, greitai įkraunama ir ilgai veikiančia 75 Wh baterija ir „Harman Kardon“ sertifikuota „DolbyAtmos“ garso sistema. NPU užtikrina trumpos delsos DI skaičiavimus, pagreitina daugiafunkcį darbą ir todėl 2024-ųjų „Zenbook Duo“ yra itin efektyvus darbui, kūrybai bei pramogoms. Dėl didžiulės ekrano erdvės naudotojai gali be vargo paleisti visas mėgstamas produktyvumo programas ir matyti jas vienu metu. 2024-ųjų „Zenbook Duo“ sukurtas atsižvelgiant į tvarumą ir ilgaamžiškumą. Jame panaudotos įvairios perdirbtos medžiagos ir jis išbandytas pagal JAV MIL-STD-810H standartus, kuriais užtikrinamas prietaiso ilgaamžiškumas.

„Asus“ nuotr. /ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“
„Asus“ nuotr. /ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“

„ASUS Vivobook Pro 15 OLED“ (N6506), „ASUS Vivobook S“ serija: Galingas, stilingas ir paprastas naudoti

Dar vienas svarbiausias namų naudotojų segmento akcentas – šiemet atnaujinta „ASUS Vivobook“ serija, apimanti įspūdingą „ASUS Vivobook Pro 15 OLED“ ir „ASUS Vivobook S“ serijas, pasižyminčias išskirtiniu našumu ir įvairius naudotojų poreikius tenkinančiomis moderniausiomis funkcijomis.

„ASUS Vivobook Pro 15 OLED“ pažangiausiais komponentais siūlo sklandų kūrybiškumą ir žaidimą: iki „Intel Core 9 Ultra“ procesoriumi su integruotu NPU DI varikliu, „NVIDIA GeForce RTX 4060“ grafikos procesoriumi su trumpos delsos „MUX“ jungikliu, 24 GB DDR5 RAM ir 2 TBNVMe SSD. Jame įdiegta pažangi „ASUS IceCool Pro“ aušinimo technologija, leidžianti pasiekti iki 125 W bendrą šiluminę projektinę galią (TDP). Išskirtinis 16:9 formato ekranas yra 3K 120 Hz „ASUS Lumina OLED“, pasižymintis ryškiomis spalvomis ir greitu 0,2 ms atsako laiku.

„ASUS Vivobook Pro 15 OLED“ turi daug patogių funkcijų, pavyzdžiui, virtualųjį sukamąjį valdymo įtaisą „ASUS DialPad“ , „ASUS AiSense“ kameros apsaugos funkcijas ir dirbtinio intelekto triukšmo slopinimo technologiją, užtikrinančią aiškų garsą konferencijų metu. Be to, jis siūlo universalias jungtis ir įvesties/išvesties funkcijas: „WiFi 6E“, „Thunderbolt 4“,„USB-C“ ir „USB-A“ tipo prievadus bei „HDMI 2.1“. Su stilingu ir galingu „ASUS Vivobook Pro 15 OLED“ kūrėjai ir žaidėjai pagaliau gali išlaisvinti savo vidinį profesionalą!

„ASUS Vivobook S“ serijos nešiojamieji kompiuteriai yra elegantiški, galingi ir lengvi 14, 15 ir 16 colių „Intel Evo Edition“ nešiojamieji kompiuteriai, suteikiantys puikią patirtį tiems, kurie siekia produktyvumo keliaudami ir pramogų akimirksniu. Kompiuteriai pasižymi moderniomis spalvomis ir minimalistine, aukščiausios klasės estetika, todėl yra puikus pasirinkimas siekiant subalansuoto mobilumo ir našumo.

14, 15 ir 16 „ASUS Vivobook S Intel Evo Edition“ (S5406 / S5506 / S5606) kompiuteriai turi „Intel Core Ultra“ procesorius su iki 45 W bendra šilumine projektine galia ir integruotu neuroninio apdorojimo bloku (NPU), užtikrinančiu efektyvų energijos naudojimą šiuolaikinėms dirbtinio intelekto programoms spartinti. „AMD“ versijose 14, 15 ir 16 colių „ASUS Vivobook S OLED“ (M5406 / M5506 / M5606) kompiuteriuose įrengti „AMD Ryzen 8040“ serijos procesoriai su „AMD RDNA 3“ vaizdo plokšte, kurių bendra šiluminė projektinė galia yra iki 45 vatų, o integruota „Ryzen AI“ spartinimo funkcija užtikrina efektyvų šiuolaikinių dirbtinio intelekto programų našumą. Visuose „ASUS Vivobook S“ serijos nešiojamuosiuose kompiuteriuose yra specialus „Copilot“ klavišas, kuriuo naudotojai vienu paspaudimu gali lengvai pasinerti į „Windows 11“ dirbtinio intelekto įrankius.

Tikrovišką vaizdą užtikrina pasaulyje pirmaujantys „ASUS Lumina OLED“ ekranai su iki 3,2K raiška (S5606 / M5606), 120 Hz atnaujinimo dažniu, 100 % DCI-P3 gama ir „DisplayHDR True Black 600“ sertifikatu. Stilingoje ir patogioje „ASUS ErgoSense“ klaviatūroje dabar yra suasmeninamas RGB apšvietimas bei itin didelis „ErgoSense“ jutiklinis kilimėlis. Kaip ir visuose „ASUS Vivobook“ modeliuose, pirmenybė teikiama naudotojo patirčiai: 180° lankstas, infraraudonųjų spindulių kamera su fiziniu uždengimu, visi įvesties / išvesties prievadai ir „Dolby Atmos“ garsas iš galingų „Harman Kardon“ sertifikuotų stereo garsiakalbių. Šie „Vivobook“ modeliai paruošti ilgesnėms dienoms be įkroviklio, nes jų baterijos veikia itin ilgai ir yra greitai įkraunamos.

„ASUS Zenbook 14 OLED“ (UX3405 / UM3406) – tai aukščiausios klasės itin mobilus nešiojamasis kompiuteris su „Intel“ arba „AMD“ procesoriais. Priklausomai nuo versijos, „Zenbook 14 OLED“ turi aukščiausio lygio iki „Intel Core Ultra 9“ procesorių ir „Intel Arc“ vaizdo plokštę arba naujausią „AMD Ryzen 8040“ serijos procesorių su „AMD RDNA 3“ vaizdo plokšte. Abiejose procesorių platformose įdiegti naujausi techninės įrangos DI pagreitinimo patobulinimai su integruotomis DI sistemomis, kurios optimizuoja našumą ir energijos vartojimo efektyvumą.

Vos 1,2 kg sveriantis ir vos 14,9 mm storio elegantiškas „Zenbook 14 OLED“ yra itin mobilus nešiojamasis kompiuteris, kuris rafinuotumą pakelia į visiškai naują lygį. Naudotojai gali mėgautis kiekviena akimirka naudodami patobulintą 75 Wh bateriją ir užtikrinti sklandžią jungti visais svarbiausiais įvesties ir išvesties prievadais, įskaitant du „Thunderbolt 4“ (UX3405) arba USB 4 (UM3406), pirmos kartos „A“ tipo USB 3.2, HDMI 2.1 (TMDS) ir 3,5 mm garso lizdą. Įtraukiančią garso ir vaizdo patirtį užtikrina ryškus 3K „ASUS Lumina OLED“ 120 Hz ekranas ir galingi nauji itin linijiniai garsiakalbiai, o patogiame naudotojui dizaine yra patogus prisijungimas veidu, FHD infraraudonųjų spindulių kamera su fiziniu skydeliu privatumui užtikrinti ir nauja tyli „ASUS ErgoSense“ klaviatūra su dideliu „ErgoSense“ jutikliniu kilimėliu. Naujasis dizainas užtikrina tvaresnį sprendimą, nes nešiojamajam kompiuteriui ir jo pakuotei plačiai naudojamos perdirbtos medžiagos, o JAV kariuomenės lygio patvarumo bandymai užtikrina maksimalią įrenginio tarnavimo trukmę.

„Asus“ nuotr. /ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“
„Asus“ nuotr. /ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“

EKRANO NAUJOVĖS

„ASUS ZenScreen Fold OLED“ MQ17QH): Pirmasis pasaulyje sulankstomas OLED nešiojamasis monitorius

„ASUS ZenScreen Fold OLED“ MQ17QH yra novatoriškas 17,3 colių QHD (2 560×1 920) sulankstomas OLED monitorius, kuris iš esmės keičia mobilias darbo vietas. Pirmajame pasaulyje tokio tipo monitoriuje OLED blizgesys derinamas su transformuojamu lankstu, naujai apibrėžiančiu produktyvumą keliaujant. Vandens lašo tipo vyriai užtikrina nepriekaištingą sulankstymą, suteikia dizainui elegancijos ir sklandų vaizdą keičiant žiūrėjimo kampą.

Šis inžinerijos stebuklas, kurio profilis išskleidus yra nepaprastai plonas – vos 9,7 mm, ir lengvas 1,2 kg sveriantis korpusas nustato naujus mobilumo ir našumo standartus. „DisplayHDR True Black 500“ ekranas – tai sodrių spalvų ir stulbinančių kontrastų vizuali šventė, kurioje išlaikomas tikroviškas vaizdas dėl 100 % DCI-P3 spalvų gamos ir „Delta-E 2“ spalvų tikslumo. Universalios jungtys, įskaitant mini HDMI ir du USB-C prievadus, leidžia „ZenScreen Fold OLED“ sklandžiai integruoti į bet kokią skaitmeninę ekosistemą. Standartinė trikojo anga pritaikoma įvairioms konfigūracijoms ir užtikrina stabilumą dirbant bei kuriant. Naudotojai gali patirti produktyvumo ateitį su novatorišku akibrokštu „ASUS ZenScreen Fold OLED“.

Atsakingi, dirbtiniam intelektui pritaikyti verslo klasės nešiojamųjų kompiuterių sprendimai

„ASUS ExpertBook B5“ (B5404/ B5604): DI pritaikytas verslo klasės nešiojamasis kompiuteris

Atsižvelgiant į augančius šiuolaikinių hibridinių darbo vietų verslo profesionalų poreikius, ASUS pristatė „ExpertBook B5“ – dirbtiniam intelektui pritaikytus verslo klasės 14 bei 16 colių nešiojamuosius kompiuterius, naujai apibrėžiančius nešiojamųjų kompiuterių našumo standartus. „ExpertBook B5“ pagrindą sudaro naujausias „Intel Core Ultra 7“ procesorius, patobulintas trimis dirbtinio intelekto varikliais, vedančiais ateities verslo link ir užtikrinančiais išsamesnį dirbtiniu intelektu grįstą saugumą. Su galimybėmis rinktis „NVIDIA GeForce RTX 2050“ vaizdo plokštes, dviejų SSD konfigūraciją ir didžiule 64 GB dviguba SO-DIMM DDR5 RAM atmintį, B5 skirtas produktyvumui didinti ir kasdieniams darbo krūviams tobulinti.

Įtalpintas itin lengvame metaliniame korpuse – 14 colių kompiuteris sveria tik 1,29 kg, B5 yra kruopščiai sukurtas sprendimas, suderinantis dirbtinio intelekto padidintą našumą ir neprilygstamą mobilumą. Magnio ir aliuminio lydinio korpusas, išbandytas pagal JAV MIL-STD karinius standartus ir tokiu būdu užtikrinamas ilgaamžiškumas. Keliaujantiems profesionalams užtikrinama sklandi patirtis išplėstomis jungtimis, įtraukiant 4G LTE ir „WiFi 7“ (tik CMA modelyje). Išsamiomis įvesties ir išvesties savybėmis, įskaitant „Thunderbolt 4“ prievadą ir trijų 4K išorinių ekranų palaikymą, taip pat RJ45 eterneto prievadą biuro scenarijams, „ExpertBook B5“ pranoksta įprastus nešiojamuosius kompiuterius.

B5 yra universalus, turi patogų 180° plokščiai atlenkiamą lankstą ir 16:10 ploną jutiklinį ekraną, suderinamą su „MPP 2.0“ rašikliu. Naudotojo patirtis išplėčiama įdiegtomis išmaniosiomis konferencijų technologijomis, tokiomis kaip – „ASUS AiSense“ IR kameros sistema ir dirbtinio intelekto triukšmo slopinimas, taip pat „ASUS Private View“ ir išmaniųjų kortelių skaitytuvas. „ExpertBook B5“ suteikia mobiliesiems profesionalams pasitikėjimą atlikti daug užduočių vienu metu. Tai geriausias kompanionas su sklandžiai integruotomis ateities technologijomis ir elegantiškame dizaine įtrauktomis saugumo, mobilumo savybėmis bei žaibiškomis jungtimis.

ASUS ExpertCenter D5/D7/D9 serija: Verslo sprendimai kiekvienam poreikiui ir situacijai.

„ASUS ExpertCenter D7 SFF“ (D700SER) ir „ASUS ExpertCenter D9 Mini Tower“ (D901MDR) yra estetikos ir funkcionalumo suderinamumo įrodymas. Elegantiško ir itin kompaktiško dizaino – 8,6 l ir 15,9 l talpos, įrenginiai padidina produktyvumą be jokių kompromisų. Patrauklaus dizaino principai persmelkia kiekvieną aspektą, pradedant kompaktiškais matmenimis ir baigiant naujausiais „Intel“ 14 kartos „Raptor Lake Refresh S“ serijos procesoriais bei pilno dydžio „NVIDIA RTX 4060“ vaizdo plokšte užtikrina optimalų našumą atliekant sudėtingus darbo krūvius bei išlaiko estetikos, pritaikomumo ir bendro našumo pusiausvyrą.

Tačiau sprendimai susiję ne tik su galia, bet ir supaprastintu IT valdymu. „ASUS Tool-Free Design“ ir naujoviškas vidinis išdėstymas bei laidų valdymas padidina efektyvumą ir atnaujinimo galimybes, sumažinant IT specialistams tenkančią naštą. Saugumas vaidina svarbiausią rolę, nes rinktis galintys „TPM“ mikroschemos, „Kensington“ užrakto lizdai, „ASUS Pre-Deployment Service“ (APDS) ir „ASUS Endpoint Management Service“ (AEMS) apsaugo įmones nuo duomenų pažeidimų. Prisidedant prie aplinkosaugos atsakomybės, šie „ExpertCenter“ staliniai kompiuteriai pagaminti naudojant ekologišką PGR medžiagą, naują „500w TFX“ platininį maitinimo bloką ir išmanųjį ventiliatorių, didinantį energijos vartojimo efektyvumą. Jie išbandyti pagal JAV MIL-STD 810H karinius standartus ir tokiu būdu užtikrinamas ilgaamžiškumas bet kokioje darbo aplinkoje.

„ASUS ExpertCenter“ serijos staliniai kompiuteriai sujungia neprilygstamą našumą, patikimą saugumą ir tvarumą į patikimą kompiuterinį sprendimą. Šie prietaisai, atsiradę iš inovacijų ir efektyvumo sinergijos, suteikia verslui galimybę klestėti nuolat besikeičiančioje skaitmeninėje aplinkoje. „ASUS ExpertCenter“ serija – tai ne tik stalinis kompiuteris, bet ir pasakojimas apie pažangą, kur išmanusis dizainas dera su efektyvumu ir tvarumu, keičiant komercinės kompiuterijos ateitį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius