-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ASUS „Republic of Gamers“ pristato „Išdrįsiantiems: transcendencija“ – virtualus pristatymo renginys parodoje„CES 2024“

„ROG“ peržengia ribas to, kas laikoma įmanoma su naujausiais nešiojamaisiais kompiuteriais ir žaidimų įranga, naujuoju „ROG Phone 8“ telefonu ir novatoriška „BTF“ ekosistema
ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“
ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“ / „Asus“ nuotr.

Pagrindiniai akcentai

  • Neribota galia po gaubtu: Iki 8 000-osios serijos „AMD Ryzen 9“, „Intel Core Ultra 9/7“, 40-osios serijos „NVIDIA GeForceRTX“ nešiojamojo kompiuterio vaizdo plokštės.
  • Mobiliųjų žaidimų tobulumas: „ROG Phone 8“ ir „ROG Phone 8 Pro“ palaiko dirbtinį intelektą, pasižymi plonu dizainu, įtraukiančiu ekranu ir pažangia kamera

LAS VEGASAS, JAV, 2024 m. sausio 8 d. – ASUS „Republic of Gamers“ (ROG) šiandien „CES 2024“ parodoje „Išdrysiantiems: transendencija“ virtualiame pristatymo renginyje paskelbė platų naujų ir išskirtinių, į našumą orientuotų produktų asortimentą.

Naujausios kartos žaidimų sprendimus, skirtus žaisti žaidimus namuose ir kelionėse, sudaro įspūdingai spartūs ir stulbinantys ekranai, nešiojamieji kompiuteriai, pasižymintys milžiniška sparta ir aukšto lygio grafika, ir galingiausias rinkoje žaidimų telefonas „ROG Phone 8“.

Žiūrovai galės leistis į svaiginančią kelionę pažangiausių žaidimų pasaulyje su neprilygstama aukščiausios klasės „ROG“ gaminių linija. Naudodama naująją pažangią „Atgal į ateitį“ (BTF) ekosistemą, „ROG“ padeda sumažinti matomus laidų mazgus „pasidaryk pats“ sistemose. Kiekviena detalė, pradedant našumu pasižyminčia „ROG Maximus Z790 Hero BTF“ pagrindine plokšte su paslėptomis jungtimis, užtikrinančiomis puikų laidų tvarkymą, ir baigiant revoliucine „ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF“ vaizdo plokšte, kruopščiai apgalvota, užtikrinant nepaprastą žaidimų patirtį.

Galingais komponentais ir nuostabiu ekranu „ROG Zephyrus G14“ ir „G16“ nešiojamieji kompiuteriai iš esmės keičia žaidimą keliaujant. Žaidėjai gali pasinerti į neprilygstamą nešiojamojo kompiuterio „ROG Strix SCAR 18“ našumą, sukurtą esporto entuziastams, siekiantiems maksimalaus našumo. Šiuose naujuose nešiojamuosiuose kompiuteriuose žaidimams siūloma neprilygstama galia. Ją užtikrina iki „Intel Core Ultra 9“ procesorius ir flagmanu tapusi „NVIDIA GeForce RTX 4090“ nešiojamojo kompiuterio vaizdo plokštė.

Po neseniai ASUS ir „Intel“ sudaryto susitarimo perimti „Intel Next Unit of Computing“ (NUC) verslą, „ROG“ sukūrė pirmąjį „ROG NUC“ – kompaktišką ir galingą kompiuterį kodiniu pavadinimu „Scorpion canyon“ – itin mažą žaidimų stebuklą su „Intel Core Ultra“ procesoriais bei „NVIDIA RTX“ vaizdo plokšte, kuris yra universalus žaidimų sprendimas.

„Asus“ nuotr. /ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“
„Asus“ nuotr. /ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“

Renginyje taip pat pristatytas visiškai naujas „ROG Phone 8“, kuris šiemet buvo patobulintas ir tapo vienu universaliausių telefonų rinkoje. Kiti pristatyti produktai: „ROG Hyperion BTF“ korpusas, „ROG Swift OLED PG39WCDM“ monitorius, „ROG Aura“ monitoriaus šviesos juosta ir „ROG Ergo“ monitoriaus laikiklis, kiekvieną garso niuansą tiksliai fiksuojantis „ROG Carnyx“ mikrofonas, „ROG Keris II Ace“ pelė su „ROG Polling Rate Booster“, „ROG Cetra True Wireless SpeedNova“ ausinės, „ROG Falchion RX“ žemo profilio klaviatūra ir daug kitų.

Kviečiame žiūrovus į sritį, kurioje inovacijos dera su žaidimų meistriškumu – „ROG“, aukščiausią žaidimų technologijos įsikūnijimą. 2024 m. sausio 8 d. nuo 10.00 iki 18.00 val. ir sausio 9-11 d. nuo 9.00 iki 18.00 val. lankytojai, apsilankę „ASUS“ ir „ROG“ stende, esančiame „The Venetian Expo“ #3102 posėdžių salėje, gali susipažinti su visais virtualaus pristatymo renginio Las Vegase metu pristatytais produktais, taip pat su virtualaus „ASUS“ pristatytais produktais „CES“ parodoje.

Didžiausios galios nešiojamieji kompiuteriai tikriems žaidėjams

„ROG Zephyrus“ serija: Pakylėkite žaidimų realybę

Naujieji žaidimų nešiojamieji kompiuteriai „ROG Zephyrus G14“ ir „G16“ daugybe išskirtinių funkcijų iš naujo apibrėžia šį žanrą. Naujai sukurtas „Eclipse Gray“ ir „Platinum White“ spalvų aukščiausios kokybės aliuminio korpusas yra lengvas ir patvarus – „G14“ yra vos 1,59 cm storio ir sveria tik 1,5 kg, o „G16“ – 1,49 cm storio ir sveria vos 1,85 kg. Korpuse įrengta firminė „Slash Lighting“ šviesos diodų juosta, kuri pratęsia ir patobulina ankstesnės kartos populiarias personalizavimo parinktis. Tai taip pat pirmieji nešiojamieji kompiuteriai su „ROG Nebula Display OLED“ matricomis. „Zephyrus G14“ turi 3K 120 Hz matricą, o „Zephyrus G16“ – 2,5K 240 Hz, abu pasižymi 16:10 kraštinių santykiu, „VESA DisplayHDR True Black 500“ sertifikatu ir stulbinančiu 1 000 000:1 kontrasto santykiu. „Hi-Res Audio“ ir „Dolby Atmos“ technologijos pagerina garso kokybę, o integruotos HD kameros užtikrina sklandžią komunikaciją.

Žaidėjams, kūrėjams ir dizaineriams skirtą „Zephyrus“ seriją sudaro „G14“ su „AMD Ryzen 9 8940H“ procesoriumi, o „G16“ su „Intel Core Ultra 9 185H“ procesoriumi. Abiejuose nešiojamuosiuose kompiuteriuose yra „NVIDIA GeForce RTX“ vaizdo plokštė, o optimalų našumą užtikrina juose įdiegti įvairūs galingi „ROG Intelligent Cooling“ sprendimai.

Atnaujintoje „Zephyrus“ serijoje „ROG“ sklandžiai sujungdama technologijas, našumą ir estetiką užtikrina neprilygstamai žaidimų patirtį ir perkelia žaidimą keliaujant į naują lygį. Žaidėjai, kūrėjai–profesionalai bei dizaino entuziastai gali pagerinti savo žaidimų realybę naudodami „Zephyrus“ seriją.

„ROG Strix SCAR 16“ ir „SCAR 18“: Žaidimų jėgainės peržengia ribas

Nešiojamieji kompiuteriai „ROG Strix SCAR 16“ ir „SCAR 18“ iš naujo apibrėžia žaidimų meistriškumą ir pasižymi pažangiausiomis funkcijomis. Juose naudojamas „Intel Core i9 14900HX“ procesorius ir iki „NVIDIA GeForce RTX 4090“ nešiojamojo kompiuterio vaizdo plokštė, todėl jie pasižymi neregėtu našumu. Šiluminė konstrukcija, įskaitant „Conductonaut Extreme“ skystąjį metalą ant procesoriaus ir vaizdo plokštės, su „Tri-Fan“ technologija ir iš visų pusių supančiomis ventiliacijos angomis užtikrina optimalų aušinimą.

„Mini LED“ 2.5K (2 560×1 600) 240 Hz „ROG Nebula“ HDR ekranai, įskaitant pirmąjį „ROG“ 18 colių „Mini LED“ ekraną, pasižymi iki 90 % ekrano ir korpuso santykiu, o kartu su keturių garsiakalbių „Dolby Atmos“ garso sistema nešiojamieji kompiuteriai užtikrina įtraukiantį žaidimą. Juose taip pat yra žaidėjams pritaikyta klaviatūra, „Thunderbolt 4“, 2,5 Gb/s LAN, „WiFi 6E“ ir 90 Wh baterija su 100 W „C“ tipo USB įkrovimu. Sukurtas dėmesį skiriant detalėms, metalinis korpusas puikuojasi kultiniu RGB „ROG“ logotipu ir nauju ROG pasviru dizainu.

„ROG Strix G16“ ir „ROG Strix G18“: Dviejų skirtingų skonių galia ir našumas

„ROG Strix G16“ ir „G18“ „Intel Core i9 14900HX“ procesoriumi ir iki „NVIDIA GeForce RTX 4080“ nešiojamojo kompiuterio vaizdo plokšte siūlo galingą žaidimų patirtį. Šiluminė konstrukcija, įskaitant „Conductonaut Extreme“ skystąjį metalą, su „Tri-Fan“ technologija ir iš visų pusių supančiomis ventiliacijos angomis užtikrina optimalų aušinimą. Dviejų unikalių dizainų ir iki 90 % ekrano su korpusu santykio „Strix G“ serija užtikrina svaiginantį vaizdą su 16 ir 18 colių 2.5K (2 560×1 600) 240 Hz „ROG Nebula“ ekranais, kuriuose įdiegta „Dolby Vision HDR“, suderinta su „Dolby Atmos“ garso technologija, užtikrina išskirtinį garso ir vaizdo našumą.

Žaidėjams skirtos funkcijos: platus jutiklinis kilimėlis, dideli rodyklių klavišai, RGB klaviatūra, sklandžias jungtis užtikrinantys „Thunderbolt 4“ palaikymas, 1 Gb/s LAN ir „WiFi 6E“ bei 720p HD kamera. Didelės talpos 90 Wh baterija ir 100 W „C“ tipo USB įkrovimo funkcija užtikrina žaidimą keliaujant nemažinant našumo. „Volt Green“ versija turi metalinį korpusą su RGB „ROG“ logotipu ir unikaliu nauju „ROG“ pasviru dizainu, o „Eclipse Gray“ versija – metalinį korpusą su žemo profilio „ROG“ pasviru raštu.

Tai ne tik žaidimų telefonas, bet ir universali jėgainė su žaidimams pritaikytomis funkcijomis

„Asus“ nuotr. /ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“
„Asus“ nuotr. /ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“

„ROG Phone 8“ ir „ROG Phone 8 Pro“: Daugiau už žaidimą

Žaidėjai turėtų pasiruošti revoliucinei kelionei su „ROG Phone 8“ ir „ROG Phone 8 Pro“, kurie iš naujo apibrėžia mobiliųjų žaidimų meistriškumą. Šie išmanieji telefonai yra kur kas daugiau už įprastus, nes siūlo pažangiausias technologijas, naujovišką dizainą ir išskirtinę naudotojo patirtį. Sukurti kaip galingos universalios jėgainės, skirti žaidėjams, srautiniams transliuotojams, turinio kūrėjams ir kitiems. Telefonai išsiskiria žaidimams pritaikytomis funkcijomis. Jų pagrindas yra įspūdinga trečios kartos „Snapdragon 8“ mobilioji platforma, užtikrinanti neprilygstamą našumą. Telefonuose įdiegtos pažangios dirbtinio intelekto funkcijos, įskaitant „X-Sense 2.0“, „AI Grabber“, semantinę paiešką, dirbtinio intelekto triukšmo slopinimą ir kt., suteikiančios reikšmingą pažangą sąveikos su naudotoju srityje.

Siekiant užtikrinti ilgas žaidimo sesijas neperkaistant, telefonuose integruoti pažangūs vidiniai aušinimo mechanizmai, įskaitant greito aušinimo laidininką, kuris šilumą iš plokštės nuveda tiesiogiai į galinį dangtelį, o žaidimams pritaikytos dirbtinio intelekto funkcijos, tokios kaip foninis režimas ir „X Capture“, pagerina žaidimų patirtį. Dar plonesni už savo pirmtakus turi patikimą 5 500 mAh bateriją su belaidžiu įkrovimu, o nuostabus 6,78 colio „Samsung E6“ lankstus AMOLED ekranas su 165 Hz atnaujinimo dažniu užtikrina svaiginančią vaizdo patirtį. Tokie pritaikomi elementai kaip „Aura RGB Lighting“ logotipas ir „Anime Vision Mini-LED“ diodai išreiškia individualumą. Galinės trigubos kameros sistema išsiskiria 50 MP „Sony IMX890“ pagrindine kamera su 6 ašių hibridiniu gimbaliniu stabilizatoriumi 3.0, 13 MP ultraplačia kamera su laisvos formos objektyvu ir 32 MP teleobjektyvo kamera su 3 kartus optiniu priartinimu bei OIS. „Dirac Virtuo“ ausinių technologija užtikrina virtualų erdvinį garsą.

„ROG Phone 8“ serija meta iššūkį mobiliųjų žaidimų prielaidoms, nes pasižymi neprilygstamu našumu, naujovėmis, IP68 atsparumu vandeniui ir dulkėms bei plonu dizainu, kuriame estetika dera su funkcionalumu. Nesvarbu, ar tai būtų atsidavę žaidėjai, ar technologijų entuziastai, šie telefonai vilioja naudotojus pagerinti savo mobiliųjų žaidimų patirtį.

„Asus“ nuotr. /ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“
„Asus“ nuotr. /ASUS pristato Neįtikėtumo beieškant: transcendencija parodoje „CES 2024“

Naujas ir patobulintas „ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF“

„ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF“ vaizdo plokštė išsaugo visas galingas standartinės „ROG Strix RTX 4090“ funkcijas, tačiau turi „PCIe“ didelės galios jungtį, suderinamą su naujuoju „ROG Maximus Z790 Hero BTF“ pagrindinės plokštės didelės galios vaizdo plokštės lizdu. Dėl šios naujoviškos konstrukcijos ant plokštės nereikia matyti 8 ar 16 kontaktų maitinimo laidų, todėl supaprastėja laidų pravedimas ir sumažėja atvirų laidų. Patobulinta BTF struktūra suteikia papildomą sustiprinimą, apsaugantį nuo nuslydimo, užtikrinant vizualinį patrauklumą ir konstrukcijos tvirtumą.

Pažangią „BTF“ ekosistemą išpapildo „ROG Hyperion BTF“ korpusas, siūlantis išsamų laidų tvarkymą ir papildantis paslėptų jungčių sprendimą. Todėl „ROG BTF“ ekosistema pagerina „ROG“ estetiką ir integruoja inovatyvias inžinerines naujoves, suteikiant sklandesnę, greitesnę ir švaresnę „pasidaryk pats“ kompiuterį patirtį.

Apibendrinant galima teigti, kad „ROG Advanced BTF“ ekosistemos siekia atverti naujas kompiuterių „pasidaryk pats“ kūrimo galimybes, sujungiant naujoves, estetiką ir funkcionalumą į vientisą rinkinį. Dėl novatoriškų kiekvieno komponento funkcijų ASUS ir toliau plečia „pasidaryk pats“ kompiuterių kūrimo ribas, siūlydama naudotojams geresnę ir malonesnę patirtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius