Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„ASUS ROG“ pristatė „ROG Phone 6“ seriją – ar tai pajėgiausias telefonas žaidimams?

„For Those Who Dare“ renginyje buvo pristatyti „ROG Phone 6“ ir „6 Pro“ žaidimų išmanieji telefonai, naujos „True Wireless“ žaidimų ausines ir nauji telefonų priedai.
„ROG Phone 6“ pristatymas
„ROG Phone 6“ pristatymas / "ASUS" nuotr.

Renginys baigėsi parodomuoju maču, kuriame 14 žinomų nuomonės formuotojų iš 8 skirtingų šalių varžėsi „PUBG MOBILE“ žaidime, kad pademonstruotų savo įgūdžius aukščiausios kokybės žaidimų išmaniajame telefone.

Naujoje „ROG Phone 6“ serijoje yra „ROG Phone 6“ ir „ROG Phone 6 Pro“ – galingiausi kada nors pagaminti ROG telefonai. Jie veikia su naujausia Snapdragon® 8+ Gen 1 sistema, kuri siekia 3,2 GHz procesoriaus dažnį. Šie telefonai taip pat turi 18 GB LPDDR5 RAM ir iki 512 GB atminties. Atnaujinta GameCool 6 aušinimo sistema turi naują 360° CPU aušinimo technologiją, kuri užtikrina maksimalų ilgalaikį veikimą.

6000 mAh talpos baterija užtikrina ilgesnį akumuliatoriaus veikimo laiką žaidimams. Aukščiausią vaizdo kokybę užtikrina 6,78 colio „Samsung AMOLED HDR10+“ ekranas, kuriame naudojama išskirtinė ROG derinimo technologija, kad būtų pasiektas 165 Hz atnaujinimo dažnis, pramonėje pirmaujantis 720 Hz jutiklinio diskretizavimo dažnis ir itin mažas 23 ms prisilietimo delsos laikas.

ROG Phone 6
ROG Phone 6

Kad ROG Phone 6 žaidimų patirtis būtų visiškai įtraukianti, taip pat buvo pristatytos kelios žaidimų ausinės, įskaitant naują „ROG Cetra True Wireless Pro“ dviejų režimų (laidinį / belaidį) modelį su „ESS Quad DAC“ ir triukšmą slopinančiu mikrofonu bei „ROG Cetra True“. Norėdami gauti išsamų ir tikrovišką ausinių garsą buvo pristatytos „ROG Delta S Wireless“ – pirmosios ROG dviejų režimų belaidės žaidimų ausinės – ir lengvos 270 gramus sveriančios „ROG Delta S Core“ žaidimų ausinės.

ROG Phone 6 ir ROG Phone 6 Pro: nenugalima galia ir išsiskiriančios specifikacijos

„ROG Phone 6“ serijos telefonai aprūpinti naujausia „Snapdragon 8+ Gen 1“ sistema – aukščiausios klasės jėgaine, kuri suteikia galios ir našumo patobulinimų, kad maksimaliai pagerintų visas įrenginio funkcijas. „Snapdragon 8+ Gen 1“ siūlo patobulintą žaidimo eigą su visu „Snapdragon Elite Gaming®“ funkcijų rinkiniu ir patobulintu „Qualcomm® Adreno™“ GPU, kuris pagerina našumą daugiau nei 50%, palyginus su Snapdragon 888. Telefonas turi 18 GB LPDDR5 RAM ir iki 512 GB atminties, kad būtų užtikrinta patikimiausia ir stabiliausia žaidimų patirtis.

Atnaujinta „GameCool 6“ aušinimo sistema apima 360° procesoriaus aušinimo technologiją, 30% didesnę garų kamerą ir 85% didesnius grafito lakštus, taip pat tokį centrinio procesoriaus dizainą, kuris padidintų šilumos išsklaidymą iš šerdies. Kartu su nauju „Armory Crate“ našumo tvarkytuvu, „ROG Phone 6“ serija leidžia žaidėjams suderinti įvairių žaidimų veikimo parametrus, suteikdama jiems konkurencinį pranašumą bet kuriame žaidimo scenarijuje.

ASUS ROG
ASUS ROG

Itin sklandžiam ir itin jautriam žaidimų vaizdui užtikrinti, „ROG Phone 6“ serija siūlo 6,78 colio 165 Hz „AMOLED HDR10+“ ekraną su pramonėje pirmaujančiu 720 Hz jutiklinio diskretizavimo dažniu ir 23 ms prisilietimo delsos laiku. Šis stulbinantis ekranas gali būti nustatytas į 60 Hz, 90 Hz, 120 Hz, 144 Hz arba 165 Hz režimą, kad žaidimų patirtis būtų neprilygstama. Puikūs vaizdai suderinti bendradarbiaujant su pirmaujančia vaizdo apdorojimo įmone „Pixelworks®“.

Dėl dar pažangesnių valdymo galimybių „AirTrigger 6“ buvo gerokai patobulintas. Ultragarsiniai jutikliai visiškai palaiko įvairius gestus, įskaitant naujas funkcijas, tokias kaip dvigubas veiksmas, spaudimas ir kėlimas bei taikymas naudojant giroskopą.

ROG Phone 6 „GameFX“ garso sistemoje yra simetriški septynių magnetų dvigubi garsiakalbiai, kurie sklinda į priekį, kad būtų išties subalansuoti stereo garso efektai. Telefone taip pat yra patogus 3,5 mm ausinių lizdas. Garsas buvo optimizuotas bendradarbiaujant su Švedijos skaitmeninio garso pradininku „Dirac“, todėl „ROG Phone 6“ yra retas žaidimų telefonas su tikrai įspūdinga garso kokybe. ROG Phone 6 pasižymi „Dirac Virtuo™“ erdvinio garso sprendimu, kuriame naudojami patentuoti algoritmai, užtikrinantys įtraukiantį stereo garsą iš išmaniojo telefono įtaisytųjų garsiakalbių ir pagerinantys bendrą garsiakalbių garso kokybę. „ROG Phone 6“ technologija „Snapdragon Sound™“ užtikrina itin mažą delsos apdorojimą, kad būtų galima žaisti be garsinių vėlavimų.

6000 mAh baterija pasižymi pažangiomis baterijos priežiūros funkcijomis, užtikrinančiomis geresnį akumuliatoriaus veikimą ir ilgesnį tarnavimo laiką. Įsigijus telefoną taip pat rasite 65 vatų „HyperCharge“ adapterį greitam įkrovimui.

„ROG Phone 6“ serija yra aprūpinta trijų kamerų sistema su „Sony® IMX766“ 50 MP pagrindine kamera su patobulinta vaizdo kokybe ir HDR apdorojimu, itin plačia 13 MP antrąja kamera ir makrokamera. Patobulintose programinės įrangos funkcijose yra „HDR10+“ vaizdo režimas. Telefone taip pat yra 12 MP priekinė kamera, skirta aukštos kokybės grupinėms asmenukėms ir tiesioginėms vaizdo transliacijoms.

„ROG Phone 6“ galima įsigyti „Phantom Black“ ir „Storm White“ spalvų, o gale yra „Aura RGB“ apšvietimas. „ROG Phone 6 Pro“ yra išskirtinai „Storm White“ spalvos ir turi spalvotą „ROG Vision“ mini ekraną galinėje dalyje.

Įtraukiantys žaidimų potyriai: belaidės ir laidinės ROG ausinės

Taip pat buvo pristatyta daugybė esamų ir naujų belaidžių ir laidinių ausinių. „ROG Cetra True Wireless Pro“ ir „ROG Cetra True Wireless“ žaidimų ausinės užtikrina puikų garsą ir mažo delsimo ryšius. Naujasis „Cetra True Wireless Pro“ yra dviejų režimų modelis su ESS Quad DAC ir triukšmo slopinimo mikrofonu, suteikiančiu išskirtinį žaidimo garsą ir ryšį su laisve lengvai perjungti belaidį ir laidinį USB-C. režimą.

„Bluetooth“ režimu jame naudojama naujausia „Snapdragon Sound“ technologija, užtikrinanti mažos delsos ryšį ir aukščiausios kokybės muzikos srautinį perdavimą. Itin mažos delsos žaidimo režimas suteikia 45 ms garsą, kad ROG Phone 6 žaidimo garsai būtų puikiai sinchronizuojami. Be to, Cetra True Wireless Pro turi kelis aktyvaus triukšmo slopinimo (ANC) režimus, kad sumažintų platesnio dažnio foninį triukšmą ir pagerintų vėjo atsparumą.

Laidiniam režimui ROG inžinieriai taip pat sukūrė naujovišką integruotą garso optimizavimo priemonę su įmontuotu „ESS 9280 Quad DAC“ išskirtiniam potyriui su sodriu, detaliu erdviniu garsu. Be to, triukšmą slopinantis mikrofonas iki 95% sumažina daugiau nei 500 milijonų tipų foninį triukšmą, pvz., šnekamą, klaviatūros triukšmą ir pelės paspaudimus.

„ROG Cetra“ serijoje taip pat yra „ROG Cetra True Wireless“, kuris yra grynai belaidis modelis, turintis žaidimų režimą, skirtą mažos delsos belaidžiam garsui, kuris užtikrina geresnį sinchronizavimą su žaidimo vaizdais.

Visiškai naujos „ROG Delta S Wireless“ yra pirmosios ROG dviejų režimų belaidės žaidimų ausinės. Jos gali būti naudojamas 2,4 GHz arba Bluetooth režimais.. Triukšmą slopinantys mikrofonai užtikrina nepriekaištingą balso paėmimą ir sumažina foninį triukšmą iki 95%.

Papildomi priedai

Modulinių priedų ekosistema leidžia žaidėjams optimizuoti žaidimo patirtį naudojant „ROG Phone 6“ seriją. Renginyje ristatyti priedai – „AeroActive Cooler 6“, „ROG Kunai 3“ žaidimų pultelis, skirtas „ROG Phone 6“, „ROG Phone 6“ stiklo ekrano apsauga, dėklai ir kt. Prisegamas „AeroActive Cooler 6“ turi dirbtiniu intelektu varomą termoelektrinį aušintuvą ir ventiliatorių, kuris padidina aušinimo oro srautą tiesiai į „ROG Phone 6“ galiniame dangtelyje esančias karštąsias vietas. Dėl to jis gali sumažinti paviršiaus temperatūrą iki stulbinančių 25°C.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius