-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atomazgos pabaiga: „Astralis“ pasipildė dviem „Heroic“ žaidėjais

Viena žymiausių pasaulyje esporto organizacijų „Astralis“ skelbia, jog prie jų CS2 ekipos prisijungė du garsūs Danijos scenos atstovai.
„stavn“ ir „jabbi“
„stavn“ ir „jabbi“ / Twitter nuotr.

Skelbiama, jog Johannes „⁠b0RUP⁠“ Borupas ir Christianas „⁠Buzz⁠“ Andersenas yra perkeliami ant atsarginių žaidėjų suolelio o į jų vietą iš kitos garsios danų CS2 komandos „Heroic" atvyksta Jakobas „⁠jabbi⁠“ Nygaardas ir Martinas „⁠stavn⁠“ Lundas.

Galutinis sprendimas pasikviesti šiuos žaidėjus buvo priimtas po prasto pasirodymo „BLAST Fall Final“, kur komanda iškrito dar ankstyvojoje turnyro stadijoje ir užėmė paskutinę vietą.

Apie „Astralis“ susidomėjimą „Heroic“ žvaigždėmis buvo skelbta dar spalio pabaigoje. Sklido gandas, jog „jabbi“ su „stavn“ sutiko pratęsti sutartis su savo dabar jau buvusia komanda, su sąlyga, jog ekipos kapitonas Casperas „cadiaN“ Molleris bus pašalintas iš pagrindinės sudėties. Nepaisant to, danų duetas tuo pat metu vedė derybas su „Astralis“. Apie tai sužinojusi „Heroic“ vadovybė pašalino abu žaidėjus iš startinio penketuko.

Tiek „stavn“, tiek „jabbi“ dar turėjo 10-ies mėnesių galiosiančias sutartis su „herojais“, todėl buvo kalbama apie išpirką, kurią, norint persivilioti žaidėjus pas save, turėtų sumokėti „Astralis“.

Būtent dėl tokios situacijos „Heroic“ turėjo susigrąžinti „cadiaN“ į starto penketą bei pasirašė trumpalaikę sutartį su legendiniu Danijos žaidėju Peteriu „dupreeh“ Rasmussenu.

Minėtame turnyre „BLAST Fall Finals“ „Heroic“ nugalėjo „Astralis“, taip prisidėdami prie savo priešininkų kracho čempionate.

Naujoji „Astralis“ CS2 sudėtis:

  • Nicolai „⁠device⁠“ Reedtz
  • Martin „⁠stavn⁠“ Lund
  • Benjamin „⁠blameF⁠“ Bremer
  • Jakob „⁠jabbi⁠“ Nygaard
  • Victor „⁠Staehr⁠“ Staehr
  • Peter „⁠casle⁠“ Ardenskjold (treneris)
  • Johannes „⁠b0RUP⁠“ Borup (atsarginis)
  • Christian „⁠Buzz⁠“ Andersen (atsargninis)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius