-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atviros „League of Legends“ 1v1 čempionato atrankos startuoja šį ketvirtadienį!

Į Lietuvą jau trečią kartą sugrįžta oficialus „League of Legends“ vienas prieš vieną čempionatas „Red Bull Solo Q“, kurio atrankos yra atviros ir nemokamos visiems, o atveriamos galimybės ryžtingai kerta Lietuvos sienas. Norite tas sienas kirsti kartu su jomis? Ši kelionė prasideda nuo registracijos į atrankas.
Red Bull Solo Q turnyras
Red Bull Solo Q turnyras / "Red Bull" nuotr.

Šių bus dvi, o pirmoji jų gyvai vyks „KTU Red Bull Gaming HUB“ šį ketvirtadienį. Interesantai čia laukiami nuo dvyliktos, kuomet prasidės registracija – kas pirmesnis, tas gudresnis. Tuomet, 15 valandą, vyks pakartotinis dalyvių atsižymėjimas, o 16 val. prasidės žaidėjų kovos. Du geriausieji pateks į nacionalinį finalą, o pats geriausias dovanų gaus pelę, ausines ir pelės kilimėlį.

Alternatyva – virtuali atranka šeštadienį. Čia laimėtojas papildomų prizų negaus, užtat į finalą pereis net šeši žaidėjai – tik nepamirškite užsiregistruoti iš anksto „Red Bull“ puslapyje, nes vietų gali ir nebelikti.

O kaip gi su žadėtų sienų kirtimu? Po nacionalinio finalo, kuriame susirungs aštuoni stipriausi šalies žaidėjai ir paaiškės Lietuvos solo kovų čempionas, jis keliaus atstovauti Lietuvai į pasaulinį finalą Niujorke.

"Red Bull" nuotr./Red Bull Solo Q turnyras
"Red Bull" nuotr./Red Bull Solo Q turnyras

Čia jis ne tik susidurs su kiečiausiais pasaulio žaidėjais, bet ir galės žiūrovo teisėmis sudalyvauti „League of Legend Worlds“ varžybose. Nuskriausti neliks ir Lietuvos atrankų antros bei trečios vietos laimėtojai – vienas jų gaus kompiuterį, o kitas – monitorių.

Taigi, yra dėl ko pasistengti – belieka nepražiopsoti galimybės žengti pirmąjį žingsnį. Sėkmės!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius