Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aurelija Vaitkevičiūtė – Ragana: nuo „Žaismo DNR“ iki žaidimų produktų tinklaraščio

Aurelija Vaitkevičiūtė, kartais geriau žinoma kaip Ragana, savo kelią žaidimų srityje ganėtinai atsitiktinai prisijungus prie „Žaismo DNR“ komandos. Po to sekė darbas su didžiausiu žaidimų kultūros renginiu „GameOn“ ir prisijungimas prie „Topo Centro“, žaidimų produkto vadybininkės pozicijoje. Kaip ji susidomėjo esportu ir ar įmanoma didžiausius pasaulio esporto renginius atvežti į Lietuvą?
Aurelija Vaitkevičiūtė
Aurelija Vaitkevičiūtė / 15min nuotr.

Žaidimai Aurelijos gyvenime atsirado ganėtinai anksti, bet būtent studijų metais ji gavo galimybę būtent esportą pažinti iš arčiau. Prisijungusi prie neseniai užgimusios organizacijos „Žaismo DNR“ ji vėliau pradėjo dirbti ir prie „GameOn“ renginio organizavimo.

Ar Lietuvoje įmanoma turėti pasaulinio dydžio esporto renginį?

Kalbėdama apie „IEM Katowice“ renginius, kuriuose ne kartą dalyvavo, Aurelija užsimena, kad Lietuvoje panašaus dydžio renginiai vykti galėtų. Pagal ją, egzistuoja visa infrastruktūra įvykdyti tokio dydžio renginius, bet problema greičiausiai kiltų su personalu, galinčiu įvykdyti renginį. Be abejo, išlieka galimybė pasikviesti pačius organizatorius vykdyti renginį čia.

Video tinklaraštis ir produktų apžvalgos

Aurelija šiuo metu taip pat užsiema žaidimų įrangos apžvalgomis. Tinklaraštyje Ragana pasivadinusi mergina atskleidė, kad renkantis produktus apžvalgoms ji atsižvelgia į produktų inovatyvumą ir į tai, ar produktas tiek jai pačiai, tiek žiūrovui, būtų įdomus.


Plačiau apie šias ir daugiau temų susijusių su esportu ir „gaming“ kultūra pokalbyje su Aurelija galėsite išgirsti jau gruodžio 16 dieną konferencijoje „PRESS START BY ROG“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius