Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Baltic Masters“ lygos starte – atsinaujinusios lietuvių komandos

Sausio 26 dieną startuoja Baltijos regiono „League of Legends“ lyga – „Baltic Masters“. 6 komandos pasidalins 4000 eurų prizinį fondą, o dvi geriausiai pasirodžiusios komandos turės galimybę atstovauti regioną „European Masters“ atrankinėse varžybose.
Baltic Masters
Baltic Masters / Organizatorių nuotr.

Tarp 6 dalyvaujančių komandų pamatysime dvi lietuviškas komandas – „Method2Madness“ ir „Iron Wolves“.

Method2Madness

Nors komandos vardas anksčiau nebuvo girdėtas, komandos sudėtis plačiai žinoma Lietuvos „League of Legends“ scenoje. Arnax, Divider, Domas, Pulsas ir pastiprinimas iš kaimyninės Lenkijos ADC pozijoje – Eonis. Įdomu tai, kad arnax šiemet žais TOP pozicijoje, o ne įprastoje MID, bet tai nesumažina šių perspektyvių lietuvių šansų parvežti auksą šiame sezone.

Topo Centras Iron Wolves

„Iron Wolves“ vardas Lietuvos scenoje yra jau daugelį metų. Nenuostabu ir tai, kad komanda neturėjo kovoti atrankinėse varžybose, nes turėjo vietą šiam sezonui iš pernai. Po pertraukos prisitraukę „ChosenOne“ į TOP poziciją, o ADC poziciją sustiprinę su „Nemky“, "Iron Wolves" žada atstovauti visa regioną „European Masters“. Taip pat, komandos žaidėjai suvieniję jėgas su „Topo Centru“ ir „Red Bull“ žada kurti daug įtraukiančio turinio savo žiūrovams ir fanams.

„Nors latviai šiais metais sudaro didžiąją daugumą, tačiau gerai žinomi lietuvių vardai šį sezoną žada daug! Įdomu bus stebėti atsinaujinusius „Iron Wolves“, šis projektas gali įnešti daug naujų idėjų ir motyvacijos ateities komandoms. Taip pat džiugu matyti ne mažiau patirties turinčius „Method2Madness“ debiutuojančius kartu su kaimyninės šalies žaidėju Eonis”, – apie lietuvių komandas komentavo „Baltic Masters“ projekto vadovė Simona Dailidonytė.

Visas transliacijas kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį nuo 19 val. bus galima sekti Baltic masters „Twitch“ kanale čia. Palaikykime mūsų komandas!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius