-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Battlefield 2042“ pralenkė... „Farming Simulator 22“

Nors atrodė, kad dėl ilgojo savaitgalio JAV (buvo švenčiama Padėkos diena) naujasis „Battlefield 2042“ turėjo sulaukti daugybės smagiai laisvalaikį norėjusių praleisti žmonių, situacija buvo kiek kitokia. „EA“ gigantą pralenkė „Farming Simulator 22“, kuriame, kaip ir nesunku atspėti – kuriate ūkį.
Farming Simulator 22
Farming Simulator 22

Tiek „Forbes“, tiek ir „Steam 25“ naujienų portalai patvirtino, kad „Battlefield 2042“ yra aštuntas blogiausiai įvertintas žaidimas per visą „Steam“ istoriją. Laikas bėga, kūrėjai leidžia vis naujus atnaujiniumus, bet panašu, kad tai dar nėra dugnas, kadangi žaidimas pasirodė visai neseniai, o neigiami įvertinimai vis dar „tempia“ šią šaudyklę žemyn. Prie visos neįtikėtinos žaidimos nesėkmės prisidėjo ir vienas, itin iškalbingas faktas – „Battlefield 2042“ nukonkuravo ne kas kitas, o „Farming Simulator 22“.

„Battlefield 2042“ išleidimą galima laikyti tikru fiasko. Tūkstančiai žaidėjų skundėsi įvairiausiais dalykais – iškraipytais „hitboxes“, nelogiška kulkų fizika, per lėtu pataikymo registravimu bei transporto priemonėmis, kurios nežinia kodėl galėjo važinėti pastatų sienomis. „Battlefield 2042“ komanda greit susizgribo ir išleido atnaujinimą, tačiau jis ištaisė tik pačias grubiausias ir absurdiškiausias klaidas, tad neigiami komentarai, kaip minėta, nesiliauna „plaukę“ į „Battlefield 2042“ „Steam“ paskyrą.

„Farming Simulator 22“ praėjusią savaitę pasiekė 105 636 aktyvius žaidėjus, prisijungusius prie žaidimo vienu. Tai pačiam žaidimui yra neįtikėtina sėkmė, kadangi šis projektas spalvingų lenktynių, kruvinų „FPS“ ar intelektualių strateginių žaidimų kontekste išties atrodo mažų mažiausiai išskirtinis. Atrodytų – kiek gi žmonių nori sėsti už traktorius vairo, akėti, arti laukus, sėti javus ir juos nupjovus pristatyti į sandėlį? Pasirodo, ne viena dešimtis tūkstančių žaidėjų. Panašu, kad ir ūkininko profesijos populiarumą ir patrauklumą dažnai „nurašome“ per greitai.

Pats „Battlefield 2042“ sulaukė nors ir nedaug mažiau žaidėjų vienu metu, bet vis dėl to mažiau – 105 397 žmonių. Reikia tikėtis, kad tai bus gera pamoka „EA“, kurie, norėdami greitesnio pelno užlipo ant savo pačių pamesto grėblio.

Jei jus traukia ne tik „Battlefield 2042“, bet ir „Farming Simulator 22“, rekomenduojame užsukti į mūsų partnerio „Topo centras“ tinklalapį, kur galėsite išsirinkti geriausią kompiuterį rimto ūkio darbams nuveikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius