Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Battlefield 2042“ – tarp blogiausiai įvertintų visų laikų žaidimų

„Battlefield 2042“ dar visai neseniai išvydo dienos šviesą, bet jau spėjo pasiekti savotišką rekordą. Bėda tik ta, kad tokiu rekordu girtis mažai kas norėtų – jau dabar „Battlefield 2042“ turi 29 tūkstančius neigiamų įvertinimų „Steam“ platformoje. Tai yra aštuntas blogiausiai įvertintas žaidimas per visą „Steam“ istoriją.
Battlefield 2042
Battlefield 2042

Tiek „Forbes“, tiek ir „Steam 25“ naujienų portalai patvirtino, kad „Battlefield 2042“ ir yra aštuntas blogiausiai įvertintas žaidimas per visą „Steam“ istoriją. Deja, bet panašu, kad tai dar nėra dugnas, kadangi žaidimas pasirodė visai neseniai, o neigiami įvertinimai vis dar „tempia“ šią šaudyklę žemyn. Labai tikėtina, kad greitai „Battlefield 2042“ pralenks ir viena didžiausių nesąmonių kompiuterinių žaidimų pasaulyje laikomą „E-football 2022“.

„Battlefield 2042“ išleidimas tikrai nebuvo sklandus. Tūkstančiai žaidėjų skundėsi įvairiausiais dalykais – iškraipytais „hitboxes“, nelogiška kulkų fizika, per lėtu pataikymo registravimu bei transporto priemonėmis, kurios nežinia kodėl galėjo važinėti pastatų sienomis. „Battlefield 2042“ komanda greit susizgribo ir išleido atnaujinimą, tačiau jis ištaisė tik pačias grubiausias ir absurdiškiausias klaidas, tad neigiami komentarai, kaip minėta, nesiliauna „plaukę“ į „Battlefield 2042“ „Steam“ paskyrą.

Panašu, kad „EA“ ir „Dice“ nepasimokė iš „Cyberpunk“ fiasko ir tiesiog išleido neoptimizuotą ir pilną „bugų“ žaidimą. Žinoma, tai ne pirmas kartas, kai didelės korporacijos ignoruoja faktą, kad produktas neparuoštas ir tiesiog jį paleidžia į prekybą. Kitavertus, tai yra dar viena didelė pamoka mums visiems, perkantiems kompiuterinius žaidimus – nors „pre-order“ ir naudinga nedidelėms „indie“ studijoms, nes joms sukuria labai reikalingą pajamų srautą pabaigti žaidimą, tačiau verta šiek tiek pakentėti ir pasižiūrėti, ar žaidimas, kurio laukėte kelis metus yra vertas jūsų pinigų. Nes skubotas „pre-order“ tam tikra prasme ir skatina tokias kompanijas kaip „EA“ jums atnešti pusiau iškeptą vištienos krūtinėlės kepsnį.

Kol po kelių mėnesių ar pusmečio „Battlefield 2042“ bus tas žaidimas, kurį bus smagu žaisti, rekomenduojame negaišti laiko ir užsukti į mūsų partnerio „Topo centras“ tinklalapį bei išsirinkus stacionarų ar nešiojamą kompiuterį žaistį ką nors vertą jūsų dėmesio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius