-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Black Spike by ROG“ lygos finale susitiks „LANPACAN“ ir „Jaunimas“

Lietuviška VALORANT lyga „Black Spike by ROG“ po intriguojančių pusfinalių pasiekė finalinį etapą. Gyvai vyksiančiame lygos finale „LANPACAN“ susitiks su komanda „Jaunimas“.
Black Spike by ROG
Black Spike by ROG

Lygos reguliarusis sezonas užsibaigė ganėtinai netikėtu rezultatu. Paskutiniame ture dėl įvairių priežasčių savo dvikovų negalėjo žaisti „LANPACAN“ penketukas. Gavę du pralaimėjimus jie nukrito į turnyrinės lentelės vidurį. „911Peak“ komandai paskutinio mačo metu nesugebėjus įveikti „Jaunimo“ komandos, tarpusavio komandų rezultatai lėmė, kad stipriai sezonus pradėjusios ir vienomis iš lyderių laikytos komandos „LANPACAN“ ir „911Peak“ susitiks pusfinalyje. Atrąjį pusfinalį sudarė „Avendžeriai“ ir „Jaunimas“.

Po intriguojančių pusfinalių, finalo dalyviais tapo „Jaunimas“ ir „LANPACAN“. Pastarieji, jau ne pirmą kartą matomi daugumos lietuviškų turnyrų laimėtojai, LAN erdvėje besijaučiantys kaip namie. „Jaunimas“ savo ruožtu iki šiol sugebėjo nustebinti savo žaidimu, bet ar sugebės jie tą patį padaryti gyvame renginyje.

Tarpusavyje šios komandos iki šiol susitiko vieną kartą sezono metu. „Ascent“ žemėlapyje stipresni buvo „LANPACAN“, įveikę varžovus rezultatu 13:8.

Lygos partneriai: „Republic of Gamers“ ir „Gilette“.

Turnyro finalas vyks jau gruodžio 10 dieną, nuo 17 valandos, o jį stebėti galima tiek gyvai, tiek gyvos transliacijos metu „esportsnamai“ „Twitch“ kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius