Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bomba“: Justino „jL“ Lekavičiaus komandos draugu bus legendinis prancūzas „shox“

Praėjusį savaitgalį paskelbę apie Justino „jL“ Lekavičiaus atvykimą į „Apeks“ komandą, šįkart ši Norvegijos organizacija „sprogdina C4“ pasirašydami sutartį su legendiniu Prancūzijos CS:GO žaidėju Richardu „shox“ Papillonu.
Richard „shox“ Papillon
Richard „shox“ Papillon

„Po varginančio tvarkaraščio, kurį turėjo „Team Liquid“, man reikėjo pertraukos. Turėjau būti tikras, jog mano galva švari prieš persikeliant į kitą komandą. – sakė „shox“ oficialiame „Apeks“ pranešime. – Stengsiuosi perteikti savo žinias bei patirtį komandos kapitonui „STYKO“. Mano tikslas šioje komandoje sukurti gera atmosferą bei pakelti ekipą į aukščiausią lygį.“

Taip pat CS:GO veteranas užsiminė, jog padės komandos jauniesiems žaidėjams, vienas kurių ir yra lietuvis „jL“.

„Shox“ per savo ilgą karjerą Counter Strike scenoje iškovojo ne vieną didį trofėjų, tarp kurių yra ir „Major“ taurė laimėta dar 2014-ais metais su „LDLC“ ekipa. Taip pat prancūzo sąskaitoje galima rasti ir ne vieną „Intel Extreme Masters“, „BLAST Premier“ bei „DreamHack“ aukso medalį. Šiuos titulus jam pavyko pasiekti atstovaujant tokius vardus kaip „Vitality“, „G2“, „Titan“, „Envy“ bei kitas.

„Apeks“ su šiuo skambiu ėjimu pabaigė komandos komplektacijos darbus. Per trumpą laiką šis kolektyvas paleido du žaidėjus, pasikvietė „jL“ ir „shox“ į jų vietą, išsirinko naują kapitoną, kuriuo tapo jau minėtas „STYKO“. Taip pat organizacija nusamdė garsų lenkų trenerį Jakubą „kuben“ Gurczynskį.

Naujoji „Apeks“ sudėtis:

Joakim „⁠jkaem⁠“ Myrbostad;

Martin „⁠STYKO⁠“ Styk;

Tim „⁠nawwk⁠“ Jonasson;

Justinas „⁠jL⁠“ Lekavicius;

Richard „⁠shox⁠“ Papillon;

Jakub „⁠kuben⁠“ Gurczynski (treneris).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius