Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brangesnis už L.James – žymus transliuotojas pasirašė sutartį su „Kick“

Feliksas „xQc“ Lengyelas, vienas populiariausių „Twitch“ platformos transliuotojų, pasiekė dviejų metų sandorį su naująja „Kick“ tiesioginių transliacijų platformą, kurios vertė siekia 100 mln. JAV dolerių.
Felix „xQc“ Lengyel
Felix „xQc“ Lengyel / "Kick" nuotr.

Svarbu yra pabrėžti tai, kad su šiuo sandoriu, „xQc“ vis dar galės daryti transliacijas ir „Twitch“ platformoje. „Kick leidžia man pabandyti daryti tai, ko anksčiau negalėjau“, – sakė F. Lengyelas. „Labai džiaugiuosi galėdamas pasinaudoti šia galimybe naujoms kūrybingoms idėjoms ateinančiais metais.“ „xQc“ agentas Ryanas Morrisonas mano, kad tai yra vienas iš 25 didžiausių visų laikų individualių sandorių, įskaitant sportą.

„BBC“ nuotr./Feliksas „xQc“ Lengyelas
„BBC“ nuotr./Feliksas „xQc“ Lengyelas

„Kick“ auditorijos dydis yra daug mažesnis nei „Twitch“, bet „Kick“ kūrėjams moka kur kas palankesnį tarifą: „Twitch“ ima 50% savo transliuotojų uždirbio, o „Kick“ – vos 5%. „Kick“ yra kur kas atviresnė įvairaus pobūdžio turiniui. Pavyzdžiui, lažybų transliacijos yra uždraustos „Twitch“, o „Kick“ platformoje yra paskirta atskira kategorija joms. Tai neturėtų per daug stebinti – vienas iš „Kick“ įkūrėjų, Edas Cravenas, taip pat yra internetinio kriptovaliutų kazino puslapio „Stake.com“ įkūrėjas.

Paties „xQc“ šis faktas tikrai nesupykdys – transliuotojas mėgsta lažybas, o dar prieš metus yra prisipažinęs, kad yra pralošęs porą milijonų dolerių dėka šios veiklos. Visgi jis neketina sustoti užsiimti lažybomis.

Nežinia, ar šis sandoris atneš teigiamų rezultatų „Kick“ platformai. Konkuruoti prieš „Twitch“ yra sudėtinga. Anksčiau „Mixer“ platforma sudarė 50 mln. dolerių vertės sutartį su tuo metu vienu žymiausių transliuotojų „Ninja“. Praėjus metams po sandorio, ši platforma apskritai bankrutavo ir užsidarė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius