Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brazilai bando susigrąžinti praeities šlovę – surinko nostalgišką CS:GO sąstatą

Brazilijos CS:GO superžvaigždė Gabrielis „FalleN“ Toledo surinko naują CS:GO komandą, apie tai spaudoje buvo spekuliuojama ne vieną mėnesį. Šis projektas net įgavo pravardę „The Last Dance“, mat į krūvą ir vėl suėjo praeityje ne vieną titulą kartu iškovoję žaidėjai.
Gabrielis „FalleN“ Toledo
Gabrielis „FalleN“ Toledo (dešinėje)

Minėtasis „FalleN“, Fernando „⁠fer⁠“ Alvarenga ir Lincolnas „⁠fnx⁠“ Lau kartu laimėjo du Major čempionatus po Luminosity ir SK Gaming vėliavomis. Taip pat prie jų prisijungia puikiai pažįstami Ricardo „⁠boltz⁠“ Prassas ir jaunasis, šviežiu krauju komandoje vadinamas Vinicius „⁠VINI⁠“ Figueiredo.

Tiesa, šiame kolektyve trūksta vienos svarbios detalės – didžiulę dalį į komandos šlovę įnešęs Marcelo „coldzera“ Davidas neseniai prisijungė prie kitos brazilų komandos 00Nation, taip neoficialiai atmesdamas The Last Dance pasiūlymą.

Pagrindinis šio projekto autorius „FalleN“ dar visai neseniai palikęs Team Liquid, su nostalgija prisiminė praeities šlovingas dienas, kuomet jo komanda buvo stipriausia pasaulyje, ir dabar užsimena, jog norėtų sugrįžti į ten kur viskas prasidėjo. Jo ilgmetis kolega „fer“ taip pat džiaugėsi galimybe ir vėl žaisti su buvusiu savo kapitonu ir net paminėjo, kad norėtų taip užbaigti karjerą.

Taipogi prie komandos jungiasi ir treneris Luisas „⁠peacemaker⁠“ Tadeu, kuris per savo karjerą treniravo net 13 skirtingų komandų. Šis strategas pažymėjo, jog visi komandos nariai turėjo galimybę atstovauti skirtingų kontinentų skirtingoms ekipoms, bet noras būti kartu nugalėjo.

The Imperial esporto organizacija įvardijama kaip galimi šios senos-naujos komandos galimais „namais“, tiesa trys iš penkių kolektyvo narių turi kontraktus su kitomis organizacijomis ir ar tai bus trikdis kol kas nenurodoma. Žinoma tik tai, jog penketukas varžysis Šiaurės Amerikos regione.

The Last Dance:

  • Gabriel „⁠FalleN⁠“ Toledo
  • Fernando „⁠fer⁠“ Alvarenga
  • Lincoln „⁠fnx⁠“ Lau
  • Ricardo „⁠boltz⁠“ Prass
  • Vinicius „⁠VINI⁠“ Figueiredo
  • Luis „⁠peacemaker⁠“ Tadeu (treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius