Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bymas“ ir jo „MOUZ“ su vėjeliu prasibrovė į Europos „Major“ atrankines

Kelionė į Rio de Žaneirio CS:GO „Major“ čempionatą prasidėjo. Sėkmingai kvalifikacinį etapą pradėjo Aurimas „Bymas“ Pipiras ir jo „MOUZ“ komanda, kurie gan lengvai „prasibėgo“ per savo varžovus pirmojoje „IEM Rio Major 2022“ atrankoje.
MOUZ
MOUZ / "HLTV" nuotr.

Top16 etape „Bymas“ ir kompanija be vargo sudorojo ukrainiečius „EC Kyiv“, lenkus „AGO“ ir portugalus „Portuguese Family“, tiesa vėliau, jau turėdami rankose kelialapį į Europos regiono „RMR“ turnyrą Vokietijos organizacijos ekipa nusileido tarptautinei komandai „Sprout“, bet atsitiesę prieš „Aurora“ iš Rusijos užėmė 3-ią vietą pirmajame kvalifikaciniame turnyre.

"HLTV" nuotr./„MOUZ“ komanda
"HLTV" nuotr./„MOUZ“ komanda

Justino „jL“ Lekavičiaus ir jo atstovaujamai vos ką tik suburtai „Apeks“ komandai kelią pastojo lenkai „9INE“. Neseniai prie ekipos kartu su Richardu „shox“ Papillonu prisijungęs lietuvis turės dar tris šansus patekti į visų CS:GO žaidėjų aukščiausiu karjeros laipteliu vadinamą „Major“.

Bene didžiausias netikėtumas įvyko aštuntfinalio stadijoje, kur ne vieną „Major“ trofėjų savo sąskaitoje turintys „Astralis“ turėjo pripažinti prieš tai minėtų rusų „Aurora“ pranašumą. Antroji kvalifikacija, kuri vyksta „ESEA“ platformoje startuos rugpjūčio 20-ąją. Iš pirmosios į „RMR“ pateko: „MOUZ“, „Sprout“, „Aurora“, „Falcons“ ir „OG“.

Šiaurės Amerikos regiono kvalifikacijoje pirmieji buvo amerikiečiai „Complexity“ ir „Gamin Gladiators“, na o Pietų Amerikoje atrankos turnyrą laimėjo „MiBR“, „PaiN“ ir „00Nation“ (visos trys Brazilija).

Pats „Intel Extreme Masters Rio de Janeiro Major 2022“ čempionatas, kurio prizinį fondą sudarys net vienas milijonas JAV dolerių, startuos spalio 31-ąją Rio de Žaneiro mieste, Brazilijoje. Gausybė komandų siekia patekti į šį prestižinį čempionatą, o organizatoriai šiuo metu susiduria su žiūrovų antplūdžiu. Vos paskelbus apie bilietų pardavimus, šie iškart buvo iššluoti, todėl dabar pagrindiniai turnyro rengėjai „ESL“ svarsto „Major“ perkelti į stadioną, kur būtų galima sutalpinti dar daugiau CS:GO fanų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius