-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Bymo“ atstovaujama „mousesports“ ekipa tapo „Flashpoint 3“ turnyro čempione

Lietuvio Aurimo „Bymo“ Pipiro atstovaujama „mousesports“ organizacija sekmadienį tapo „Flashpoint 3“ CS:GO turnyro nugalėtoja. Finale po atkaklios kovos jie patiesė švedų „Ninjas in Pyjamas“ ekipą.
Aurimas „Bymas“ Pipiras
Aurimas „Bymas“ Pipiras / 15min montažas iš HLTV nuotr.

„mousesports“ komandos triumfas tapo tikra sensacija, juolab kad „Flashpoint 3“ turnyre ji tebuvo aštunta stipriausia komanda pagal HLTV reitingą.

Nors finalo startas „Bymo“ komandai susiklostė ne itin sėkmingai ir jie pirmą kartą šiame turnyre pralaimėjo žemėlapį („Overpass“), „mousesports“ sugebėjo atsitiesti ir lemiamus „Nuke“ bei „Inferno“ žemėlapius laimėti atitinkamai 16:6 ir 16:9.

Geriausiu finalo žaidėju tapo slovakas Davidas „frozen“ Černanskis, atlikęs 58 nukovimus, miręs 44 kartus ir įvertintas 1,39 reitingo.

Tuo tarpu peršalimo simptomus prieš finalą jautęs A.Pipiras jame pasirodė taip pat solidžiai – 49 mirtini šūviai, 44 mirtys ir 1,05 reitingo.

„Ninjas in Pyjamas“ ekipoje geriausiai pasirodė neseniai iš „Astralis“ organizacijos persikėlęs Nicolai „dev1ce“ Reedtzas, kurio sąskaitoje – 56 nukovimai, 54 mirtys ir 1.0 įvertinimas.

„Flashpoint 3“ turnyre triumfavusiai „mousesports“ ekipai atiteko 17 tūkst. dolerių ir 1600 RMR taškų, su kuriais Europos lentelėje jie pakilo į 4 vietą ir nusileidžia tik tiems patiems „NiP“, „Heroic“ bei G2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius