-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Bymo“ komandos draugas „Ropz“ palieka MOUZ ir keliasi į FaZe

JAV esporto organizacija FaZe Clan skelbia, jog prisiviliojo į savo CS:GO komandą Robiną „ropz“ Koolą, kuris ketverius su puse metų žaidė MOUZ CS:GO komandoje.
Robinas „ropz“ Kool
Robinas „ropz“ Kool

Jaunasis estas šioje ekipoje keičia garsujį Olofą „⁠olofmeister⁠“ Kajbjerį, kuriam tai jau penktas pasitraukimas iš pagrindinio FaZe sąstato nuo 2018 metų.

2017 metais prie MOUZ prisijungęs estas tuomet demonstravo puikų žaidimą FPL platformoje ir visus fanus bei analitikus nustebino geru žaidimu LAN'uose. 22-ejų estas MOUZ organizacijai padėjo laimėti net devynis titulus o taip pat iškovojo vieną MVP, šį pasiekimą jis užfiksavo ESL Pro League 10-ąjame sezone.

FaZe komandoje „ropz“ sutiks pažįstamų veidų – šioje komandoje žaidžia buvęs MOUZ kapitonas Finnas „⁠karrigan⁠“ Andersenas, su kuriuo estas žaidėj 2019-2021 metais.

FaZe paskutinis CS:GO sezonas buvo nenusisekęs – komanda neiškovojo nei vieno titulo, šis antirekordas paskutinį sykį buvo pasiektas dar 2016-ais.

Tuo tarpu MOUZ skelbia, jog į pagrindinę komandą pasikviečia Adamą „⁠torzsi⁠“ Torzsasą, kuris prisijungia iš jaunimo ekipos. Tiesa, jis keičia ne „ropz“, o Frederiką „⁠acoR⁠“ Gyldstrandą ir užims komandos AWP rolę. Aurimo „Bymas“ Pipiro komandoje kol kas išlieka 4 aktyvūs žaidėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius