-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Carcass“ treniruojama „G2“ - pasaulio čempionato bronzos medalių laimėtoja

Roberto „Carcass“ Mikuckio treniruojama „G2 Gozen“ moterų VALORANT komanda Pasaulio čempionate pasidabino bronzos medaliais.
Robertas „Carcass“ Mikuckis
Robertas „Carcass“ Mikuckis

Mišri europiečių merginų komanda neapgynė Pasaulio „VCT 2023: Game Changers“ čempionato nugalėtojų titulo.

Brazilijos mieste San Paule lapkričio 28 – gruodžio 3 vyko šios VALORANT disciplinos sezono kulminacija vadinamos pirmenybės. Čia atvyko 8 stipriausi pasaulio moterų VOLARONT kolektyvai.

Lietuvio vadovaujama „G2“ ekipa turnyre startavo pergalingai – 2:0 nugalėtas „Team Liquid“ penketukas. Tuomet sekė viršutinio krepšelio pusfinalis, kur ir čia „G2 Gozen“ merginos, po kiek atkaklesnės kovos, 2:1 palaužė iš tolimųjų rytų atvykusias „Team SMG“.

Didieji sunkumai „Carcass“ vadovaujamai komandai prasidėjo viršutinio krepšelio finale, čia teko susigrumti su JAV ir Kanados kolektyvu „Shopify Rebellion“. Nors „G2“ šventė pergalę pirmajame žemėlapyje, vis dėlto vėliau varžovės atsigavo ir įveikė „G2“ likusiuose dviejuose. Šis pralaimėjimas nebuvo atėmęs galimybės „G2“ apginti titulą, mat teko pakovoti dar viename papildomame susitikime – apatinio krepšelio finale „G2“ ir vėl susitiko su prieš tai čempionate nugalėtomis „Team Liquid“. Tačiau brazilės sugebėjo revanšuotis ir gavo bilietą į didįjį finalą, palikdamos „G2“ merginas su Mikuckiu priešaky ant trečiosios vietos pakylos.

Vietos fanų intensyviai palaikomos „Team Liquid“ po labai atkaklios kovos iki trijų pergalių nusileido „Shopify“ kolektyvui 2:3. Šiaurės Amerikos organizacijos komandai buvo įteiktas ne tik čempionių titulas, tačiau ir 180 tūkstančių JAV dolerių piniginis prizas. Už antrąją vietą „Liquid“ buvo apdovanotos 110 tūkstančių, o „G2“ už trečią vietą gavo 80 tūkstančių dolerių. Naudingiausia turnyro žaidėja pripažinta vos 17-etė Kanados ir Vietnamo pilietybes turinti Ava „florescent“ Eugene iš „Shopify Rebellion“.

VIDEO: Interviu su MiniBoo - Ką Reiškia Būti Valorant Pro?

Galutinė Pasaulio „VCT“ čempionato 2023 rikiuotė:

1. „Shopify Rebellion“

2. „Team Liquid Brazil“

3. „G2 Gozen“

4. „Team SMG“

5-6. „BBM Queens“

5-6. „KRU Blaze“

7-8. „Evil Geniuses“

7-8. „Edward Gaming“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius