Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Clash Royale“ čempiono patarimai: geriausios kaladės atakoms ir gynybai

Jeigu esi užkietėjęs „Clash Royale“ žaidimo fanas ir galbūt norėtum išbandyti savo jėgas prieš kitus žaidėjus, šiandien turime tau patarimų. Tiksliau jų turime ne mes, o praėjusio „Red Bull M.E.O.“ čempionas „ThunderStruck“!
Liam „ThunderStruck“ McCarron
Liam „ThunderStruck“ McCarron

Etaloninė Liamo „ThunderStruck“ McCarrono strategija ir šviesos greičio reakcija padėjo jam laimėti „Clash Royale“ karūną „Red Bull M.E.O.“ debiutiniame čempionate. Iškart po to jis prisijungė prie „NRG Esports“ komandos „Clash Royale“ lygoje. Kaip matote, žaisti žaidimus – gerai žaisti žaidimus –apsimoka.

Tačiau gerai žaisti nėra paprasta, todėl „ThunderStruck“ pasidalijo keliais patarimais žaidėjams, kurie dar tik ruošiasi pakartoti jo žygdarbį.

Kovok su „Goblin Cage“

Žaidimo atnaujinimai ir pridėtos naujos kortos gali iš esmės sukrėsti visą iki tol buvusį balansą. Taip nutiko ir su „Goblin Cage“. Šią vasarą pristatyta korta į areną įmeta medinę dėžę, kuri, gavusi porą smūgių, sulūžta ir iš jos pasprunka ten slypėjęs goblinas. „ThunderStruck“ teigimu, ši korta – šių dienų favoritas.

„Dabartinė meta yra pilna goblinų narvų, juolab kad „Supercell“ neseniai ją dar sustiprino, ir, mano nuomone, per daug sustiprino. Šiuo metu ji turi didžiausią laimėjimo santykį iš visų „Grand Challenge“ kortų, tad mano rekomendacija būtų savo kaladę pradėti nuo šios kortos,“ – sako „ThunderStruck“.

Kovok prieš „Goblin Cage“

Kam plaukti su srove, jei gali eiti prieš ją? Kadangi tiek daug žaidėjų remiasi šia korta, jai atremti skirta kaladė gali būti itin naudinga! „Thunderstruck“ rekomenduoja „Lava Clone“ kaladę, kurią sudaro „Lava Hound“ ir „Lava Clone“ kortos.

„Jau minėtas „Goblin Cage“ yra tikrai stiprus sprendimas, tačiau ši korta nepasiekia skriejančių karių. Todėl kaladė, kurios pagrindas yra oro kortos kaip „Lava Clone“ ar „Lava Miner“ gali lengvai sutriuškinti „Goblin Cage“. Nors daug kas nekenčia šių kortų ir bando jas žeminti, manau, taip vyksta dėl to, kad prieš jas žaisti tikrai užknisa,“ – patirtimi dalijasi ThunderStruck.

VIDEO: Praeitas „Red Bull M.E.O.“ turnyras Lietuvoje

„Royal Giant“ – visada geras sprendimas

Nenori eksperimentuoti su naujovėmis? Norisi kažko, kas patikrinta laiko ir žaidėjų? „Royal Giant“ dekas yra sutvertas tau. Įkominuok šalia „Bowler“ ar „Ice Wizard“ ir keliauk užkariauti pasaulio – tą daro daugybė žaidėjų, nuo profesionalų, iki mėgėjų. Tai stabilus ir užtikrintas pasirinkimas.

Nevenk draugiškų kovų

Nors „Friendly Battles“ nesuteikia reikšmingų laimėjimų ir nesukrauna turtų, tai yra puikus būdas treniruotis ir tapti geresniu žaidėju – išbandyti naujas strategijas ir naujas kalades. Ar loši prieš draugus, ar prieš klano bendražygius – kiekvienas mūšis yra nauja patirtis. „ThunderStruck“ teigimu, nei „Grand Challenges“, nei bet kas kitas be „top-tier“ mūšių nepastūmės į priekį tiek, kiek „Friendly Battles“.

Susirask nuolatinius treniruočių partnerius

„Vienas geriausių būdų pasiruošti čempionatui – susirasti treniruočių partnerį ir į žaidimą žvelgti kaip į sportą. Tau reikia patikimo ir stipraus varžovo, su kuriuo žaisdamas tikrai tobulėtum, o ne tik smagiai leistum laiką. Juk tavo tobulėjimas didele dalimi priklauso nuo to, kaip tave stipriai spaudžia oponentas. Dar geriau – susirasti tokių žaidėjų daugiau ir susidaryti treniruočių grafiką. Būtent šiuo keliu ėjau pats, žinau daugybę gerų žaidėjų, kurie tokiais tapo tik dėl intensyvaus pasiruošimo“, – paskutiniu patarimu pasidalijo „ThunderStruck“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius