-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Counter-Strike“ legenda „f0rest“ pirmą kartą istorijoje tapo laisvuoju agentu

Patrik „f0rest“ Lindberg yra laikomas vienu iš geriausių visų laikų „Counter-Strike“ žaidėjų. Savo karjerą švedas pradėjo 2003 m. Per šį laikotarpį jis iškovojo gausybę tarptautinių turnyrų titulų su „Fnatic“ bei „Ninjas in Pyjamas“ komandomis.
Patrikas „f0rest“ Lindbergas
Patrikas „f0rest“ Lindbergas / „Scanpix“ nuotr.

CS:GO žaidime jis dešimtmetį praleido su „Ninjas in Pyjamas“. „F0rest“ su nindzėmis pirmaisiais „CS:GO“ metais sukūrė neįveikiamą dinastiją su rekordine 87 žemėlapių pergalių iš eilės serija. 34 metų žaidėjas buvo „Dignitas“ narys, tačiau ši organizacija paskelbė apie pasitraukimą iš „CS:GO“ esporto disciplinos.

Prie „Dignitas“ organizacijos „f0rest“ prisijungė 2019 m. pabaigoje, kuomet jo buvusią komandą „Ninjas in Pyjamas“ paliko Christopher „⁠GeT_RiGhT⁠“ Alesund. Tuomet Patrikas prisijungė prie savo buvusių komandos draugų Richard „⁠Xizt⁠“ Landström bei Adam „⁠friberg⁠“ Friberg.

„Ninjas in Pyjamas“ ekipa
„Ninjas in Pyjamas“ ekipa

Vis dėlto „Dignitas“ sunkiai sekėsi tarptautiniuose turnyruose ir įsitvirtinti tarp 20 geriausių pasaulio komandų, o po metų „GeT_RiGhT“ ir „Xizt“ atsidūrė ant suolo, kai komanda ėmėsi pokyčių, tikėdamasi pagerinti savo pasirodymus. Sudėties pokyčiai geresnių rezultatų neatnešė, tad amerikiečių organizacija šių metų birželio mėnesį nusprendė pasitraukti iš žaidimo.

Šią vasarą „f0rest“ trumpam įsitraukė į „fnatic“ sudėtį „Pinnacle Cup Championship“ turnyre bei kartu su bičiuliais „GeT_RiGhT“ ir „friberg“ bandė dalyvauti „IEM Rio Major“ kvalifikaciniame turnyre. Patrikas taip pat pradėjo aktyviai įsitraukti į turinio kūrimą „Twitch“ ir „YouTube“ platformose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius