Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

CS:GO atnaujinimai: pridėtas naujas žemėlapis ir sumažintas efektyvumas dviem ginklams

Counter Strike: Global Offensive žaidimo kūrėjai „Valve“ skelbia, jog atnaujino žaidimo varžybų žemėlapius ir įvedė korekcijas dviem iš trijų populiariausių CS:GO ginklų.
CS:GO
CS:GO

Naujausiame atnaujinime „Valve“ pašalino vieną iš seniausių Counter Strike žaidimo žemėlapį „dust2“ iš varžybų režimo, o jo vietą užims naujas žemėlapis „Anubis“.

CS:GO bendruomenės sukurtas „Anubis“ pirmą kartą žaidėjams buvo pristatytas 2020-ais metais, o tuomet 2021-ais pašalintas iš žaidimo. Dabar, pakoreguotas, sugrįžta ir yra pristatomas kaip vienas iš 7-ių varžyboms skirtų žemėlapių.

Valve nuotr./„Anubis“ žemėlapis
Valve nuotr./„Anubis“ žemėlapis

Žaidimo kūrėjai taip pat pakoregavo AWP snaiperio ginklą ir „CT“ naudojamą M4A1-S. AWP ginklo apkaba sumažinta nuo dešimties iki penkių kulkų, tuo tarpu M4 su duslintuvu nuo šiol darys mažiau žalos, šaudant iš tolimos distancijos.

Fanai ilgą laiką prašė M4A1-S atnaujinimo, pasak jų šis ginklas yra per daug galingas ir sukuria pranašumą juo šaudantiems žaidėjams. Paskutinį kartą „Valve“ atnaujino šį ginklą dar birželį, tačiau tuomet kulkų apkabos sumažinimas nuo 25 iki 20 norimo efekto nedavė.

Tuo tarpu AWP buvo atnaujintas dar 2020-ais, kuomet buvo redaguotas šaudymas iš šio ginklo atsitūpus. O dar 2015-ais sulėtintas žaidėjo judėjimas, kai jis taikosi šauti šiuo ginklu.

CS:GO turnyrų organizatoriai kol kas nėra paskelbę, ar artimiausiuose savo čempionatuose jau vadovausis naujaisiais atnaujinimais. Šiuo metu artimiausias toks „BLAST Premier Fall Finals“ vyks lapkričio 23-27 dieną, Danijos sostinėje Kopenhagoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius