-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

CS:GO legenda „PashaBiceps“ išmėgins save MMA ringe

Counter Strike: Global Offensive žaidimo legenda Jaroslawas „pashaBiceps“ Jarzabkowskis, atrodo, verčia naują etapą savo karjeroje. Šįkart garsusis lenkas išmėgins save mišrių kovos menų (MMA) vadinamajame Octagon ringe, kur susigrums su garsiu lenkų kultūristu Michalu „Owca WK“ Owczarzaku.
Jaroslawas „pashaBiceps“ Jarzabkowskis
Jaroslawas „pashaBiceps“ Jarzabkowskis

Pastaruoju metu buvęs CS:GO Major MVP „Pasha“ užsiimė kitomis veiklomis, mažiau susijusiomis su profesionaliu CS:GO - streamino po Team Liquid vėliava, organizavo sveikatingumo stovyklas, kuriose jaunus lenkų esportininkus mokė derinti sveiką gyvenseną su kompiuteriniais žaidimais. 33-ejų „bicepsu“ pravardžiuojamas Jarzabkowskis yra laikomas vienu iš stereotipų, jog kompiuterinius žaidimus žaidžiantys jaunuoliai yra fiziškai nusilpę, paneigėjų.

Tuo tarpu jo priešininkas Michalis „Owca WK“ Owczarzakas taip pat yra gan garsus Lenkijoje - Instagram platformoje šis lenkas turi beveik pusę milijono sekėjų, su kuriais dalinasi ne tik savo pasiekimais treniruočių salėje, bet ir patarimais, motyvacinėmis kalbomis pradedantiesiems.

Jųdviejų dvikova vyks Krokuvos mieste, „Tauron“ arenoje kitų metų vasario 5 dieną po HIGH League Season 2 turnyro vėliava. Šiame čempionate iš viso vyks 8 kovos tarp žinomiausių Lenkijos socialinių tinklų veikėjų.

Pamatyti kaip vienas žymiausių pasaulio CS:GO žaidėjų pelytę iškeis į kovos pirštines bus galima gyvai per PPV platformą organizatorių tinklapyje, o taip pat jame galima bus nusipirkti ir bilietus į areną, kur ir įvyks kova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius