-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

CS2 žaidėjų perėjimai: trijulė „fnatic“ ir naujas „ENCE“ kapitonas

Tęsiasi žaidėjų perėjimai po CS2 išleidimo. Šįkart apžvelgiame pačius įdomiausius.
„gla1ve“ ir „kuben“
„gla1ve“ ir „kuben“ / Twitter nuotr.

Vienos žymiausių visų laikų esporto organizacijų „fnatic“, besirungusių visose „Counter-Strike“ serijose, komandoje įvyko gan dideli pokyčiai. Pastaruoju metu „fanatikus“ paliko Williamas „⁠mezii⁠“ Merrimanas, kurį persiviliojo „Vitality“, taip pat į „Preasy“ išvyko Fredrikas „⁠roeJ⁠“ Jørgensenas. Galiausiai buvo nuspręsta iš pagrindinės sudėties pašalinti kapitoną Christopherį „⁠dexter⁠“ Nongą, todėl komanda liko vos su dviem žaidėjais.

HLTV nuotr./„bodyy“ ir „afro“
HLTV nuotr./„bodyy“ ir „afro“

Šiandien organizacija skelbia apie iškart tris papildymus – prie penketuko jungiasi ne vieną komandą praeityje pakeitęs prancūzas Alexandre „⁠bodyy⁠“ Pianaro, slovakas Matúšas „⁠MATYS⁠“ Šimko ir Canas „⁠kyuubii⁠“ Ali iš Vokietijos. „Bodyy“, kuris praeityje yra žaidęs kartu su vienu iš dviejų likusių „fnatic“ narių Aurélienu „⁠afro⁠“ Drapier, taps komandos kapitonu, na o 18-etis „kyuubii⁠“ turės dar pakovoti dėl vietos sudėtyje, mat organizaciją jaunuolį pasikvietė bandomajam laikotarpiui.

Nauja „fnatic“ sudėtis, kuri jau rytoj startuoja „Elisa Masters Espoo“ turnyre:

  • Freddy „⁠KRIMZ⁠“ Johansson
  • Aurélien „⁠afro⁠“ Drapier
  • Alexandre „⁠bodyy⁠“ Pianaro
  • Matúš „⁠MATYS⁠“ Šimko
  • Can „⁠kyuubii⁠“ Ali (bandomasis laikotarpis)
  • Jamie „⁠keita⁠“ Hall (treneris)
  • Christopher „⁠dexter⁠“ Nong (atsarginis)

Tuo tarpu Suomijos esporto organizacijos „ENCE“ CS2 komandoje taip pat įvyko pakitimai. Beveik trejus metus komandoje žaidęs ir kapitono pareigas užėmęs Marco „⁠Snappi⁠“ Pfeifferis atsisveikino su kolektyvu. Sklinda gandai, jog daną į savo ekipą vilioja ambicijų nestokojanti Saudo Arabijos organizacija „Falcons“. Kartu su juo išvyko ir lygiai tris metus komandą treniravęs Eetu „sAw“ Saha, tiesa, jam vietos „Falcons“ ekipoje tikrai nebus, mat jie jau pasirašę sutartį su legendiniu Danny „zonic“ Sorensenu.

Tuo tarpu „ENCE“ iškart ėmėsi komplektavimo darbų ir į komandą pasikvietė vieną garsiausių visų laikų CS:GO kapitonų Lukasą „⁠gla1ve⁠“ Rossanderį. Dar birželį šis žaidėjas „Astralis“ komandoje buvo pašalintas iš startinio penketuko, kuomet nuo 2021-ųjų niekaip nesugebėjo atvesti kolektyvo ant prizininkų pakylos. Kartu su keturiskart Pasaulio „Major“ čempionu atvyksta ir lietuviams labai gerai pažįstamas strategas Jakubas „⁠kuben⁠“ Gurczynskis, treniravęs bene žymiausią Lietuvos CS2 žaidėją Justiną „jL“ Lekavičių „Apeks“ komandoje.

„ENCE“ kaip ir „fnatic“ jau rytoj startuoja jų namų turnyre „Elisa Masters Espoo“ tokia sudėtimi:

  • Guy „⁠NertZ⁠“ Iluz
  • Paweł „⁠dycha⁠“ Dycha
  • Pavle „⁠Maden⁠“ Bošković
  • Alvaro „⁠SunPayus⁠“ Garcia
  • Lukas „⁠gla1ve⁠“ Rossander
  • Jakub „⁠kuben⁠“ Gurczynski (treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius