Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„CULT Gaming nakties“ čempionai – „MalūnoFanai“!

Balandžio 6 dienos vakarą „Counter Strike 2“ mėgėjus į Vilnių sutraukė „CULT Gaming naktis“. Naujame kompiuterių klube „CASTA“ vykęs „Wingman“ turnyras turėjo net 1000 eurų prizinį fondą, kurį pasidalino keturios geriausios turnyro komandos.
„CULT Gaming naktis“ akimirka
„CULT Gaming naktis“ akimirka / Viliaus Kumpiko nuotr.

Gyvai vykusiame „Wingman“ turnyre susirinko net 43 komandos, suvažiavusios iš visos Lietuvos. Iki vėlyvos nakties komandos tarpusavyje kovojo negailestingu vieno minuso principu, tad klaidoms vietos nebuvo daug.

Viliaus Kumpiko nuotr./"CULT Gaming naktis“ akimirka
Viliaus Kumpiko nuotr./"CULT Gaming naktis“ akimirka

Turnyro metų įtampos netrūko. Ne vienas mačas turėjo 3 ar daugiau pratęsimų, o šiuos nervų išbandymus atlaikiusios komandos keliaudavo į kitą etapą.

Geriausiai turnyre pasirodžiusios komandos „MalūnoFanai“ ir „Trakai“ susitiko grandioziniame finale iki dviejų žemėlapių pergalių. Pirmame žemėlapyje „Nuke“ „MalūnoFanai“ buvo visa galva aukščiau savo varžovų ir nugalėjo juos rezultatu 9:2. Antrame žemėlapyje „Inferno“ „Trakai“ taip ir nesugebėjo užsikabinti ir „MalūnoFanai“ tapo turnyro čempionais.

Viliaus Kumpiko nuotr./„CULT Gaming naktis“ akimirka
Viliaus Kumpiko nuotr./„CULT Gaming naktis“ akimirka

Nugalėtojams atiteko 500 eurų piniginis prizas, o antrosios vietos laimėtojai „Trakai“ gavo 300 eurų prizą. Pusfinaliuose kritusios komandos „khamandax“ ir „leftyEZ“ pasidalino po 100 eurų.

Geriausiu viso turnyro žaidėju buvo pripažintas Nojus „OniX“ Venskus, kuriam atiteko CULT įsteigtas prizas – „AirPods Max“ ausinės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius