-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„CULT“ lygos finale susitiks „InfoShow“ čempionai prieš dukart lygos nugalėtojus

Jau šį sekmadienį „GG Arenoje“ įvyks grandiozinis „League of Legends CULT“ čempionato finalas. Jame išvysime abu praėjusius sezonus laimėjusius „Kenty“ bei galingą formą pastaruoju metu demonstruojančius „VRK“.
Kenty - VRK
Kenty - VRK / 15min nuotr.

Pusfinalyje nugalėję „Radicals“, „Kenty“ į finalą vėl žengia savo stipriausia sudėtimi – „Rimtuolis“, „Lyncas“, „Smacl3R“, „Kenty Domas“ bei „Eckas“ dar kartą įrodė, jog yra tarp dviejų stipriausių „League of Legends“ sudėčių Lietuvoje. Nors serijoje prireikė net penkių žaidimų, tačiau „Domo“ vedamiems „Radicals“ nepavyko sustabdyti „Kenty“ nuo dar vieno finalo. Tai jau gali būti trečias sezonas, kuriame trofėjų bei pergalę namo parsivežtų „Kenty“. Ar pavyks jiem tapti triskart čempionais, bei laimėti „three-peat“?

Kitoje barikadų pusėje – „VRK“ komanda, pusfinalyje nugalėjusi reguliariojo sezono čempionus „TEAM ŽVĖRYNAS“. Antrasis pusfinalis taip pat nenuvylė – „Capioo“, „Misius“, „Bilas“, „ZXW“ bei „Autofilas“ tik po penkių žaidimų rezultatu 3-2 įveikė praėjusio sezono finalininkus ir užkirto kelią „Parein“ bei „Kurbsen“ vadovaujamai ekipai dar kartą kovoti dėl čempionų vardo. Šis penketukas pamažu tampa viena geriausių komandų Lietuvoje. Neseniai laimėję „InfoShow Lan Party“ turnyrą, jie nori įtvirtinti savo poziciją tarp stipriausių ekipų Lietuvoje laimėjus ir „CULT“ lygos trofėjų.

Reguliariajame sezone abi komandos tarpusavyje pasidalino po vieną pergalę ir vieną pralaimėjimą. Tai suteikia vilties, jog išvysime atkaklią ir lygiavertę finalo kovą. „League of Legends CULT“ lygos finalą stebėkite birželio 12-ą , sekmadienį, „Esportsnamai“ kanale „Twitch“ platformoje, o taip pat gyvai Vilniuje, „GG Arenoje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius