Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dar viena „Ninja“ kliurka: internautai abejoja amerikiečio kulinariniais sugebėjimais

Žinomiausias žaidimų transliuotojas Tyleris „Ninja“ Blevinsas savo amatą išmano nuostabiai, tačiau panašu, kad per nuolatines treniruotes amerikietis praleido kelias svarbias kulinarijos pamokas.
Tyleris „Ninja“ Blevinsas
Tyleris „Ninja“ Blevinsas / „Twitter“ nuotr.

Prieš tapdamas žinomiausiu „Fortnite“ transliuotoju „Ninja“ buvo ir „Halo“ profesionalas, tad žaidimams amerikietis yra paskyręs didžiąją dalį gyvenimo.

Iki suburiant milijoninę sekėjų armiją „Twitch“ platformoje T.Blevinsas dirbo greitojo maisto restorane „Noodles & Co“, tačiau sprendžiant iš jo pasirodymo „Youtube“ maisto gamybos laidoje „Bon Appetit“, su restorano virtuve jam iš arčiau susipažinti neteko.

„Ninja“ laidoje gavo pakankamai nesudėtingą užduotį – pagaminti keptą kiaušinį duonoje, Lietuvoje dar žinomą „jaučio akies“ pavadinimu.

Visgi amerikiečiui sunkiai sekėsi įveikti net pirmąjį užduoties etapą – supjaustyti duoną. „Ninja“ teiravosi šefės Carlos Music, kaip tiksliai tą reikėtų padaryti, tačiau kulinarė, panašu, pristigo žodžių sulaukusi tokio klausimo.

Čia T.Blevinso bėdos nesibaigė, nes jo dar laukė liūdnai pagarsėjęs avokadas, kurį 28-erių žaidėjas pradėjo pjaustyti kaip prieš tai durstytą duoną.

Šie „Ninja“ nuotykiai virtuvėje sulaukė didelio internautų dėmesio, o „Twitter“ paskyroje ne itin vykusi duonos pjaustymo dalis sulaukė 87 tūkst. širdučių paspaudimų ir daugiau nei 12 tūkst. komentarų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius