Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dar vienas potencialus „Faker“ titulas? Paaiškėjo B grupės atkrintamųjų komandos

Šeštadienį „League of Legends“ pasaulio čempionate sužaistas antrasis ratas B grupėje. Į ketvirtfinalį pateko dvi komandos, iš kurių ir buvo tikimasi gero pasirodymo bei patekimo į atkrintamąsias varžybas.
T1
T1

Geriausiai antrasis ratas sekėsi „T1“ komandai su „Faker“. Jie nepralaimėjo nei vieno žaidimo ir bendroje įskaitoje turėjo rezultatą 5-1. To paties buvo tikėtasi iš „EDward Gaming“, kurie antrajame susitikime nusileido „T1“. Jeigu kinai būtų taip pat laimėję visus kitus savo mačus, jie būtų dalinęsi pirmą ir antrą vietas su korėjiečiais bei būtų prireikę „tiebreaker“ žaidimo. Vis dėlto „EDward Gaming“ sensacingai nusileido „100 Thieves“ ir užleido pirmąją vietą B grupėje Korėjos komandai „T1“.

Japonai „DetonatioN FocusMe“ nelaimėjo nei vieno susitikimo ir važiuoja namo su rezultatu 0-6. Nusivilti jie neturėtų, nes tai buvo pirmas grupų etapas šio regiono komandai istorijoje. Š. Amerikos komanda „100 Thieves“ taip pat namo gali grįžti pakelta galva. Bendras rezultatas 3-3 ir atimta viena pergalė iš kinų rankų tikrai pagarbos vertas rezultatas NA regiono atstovams.

Didesnių siurprizų iš šios grupės nesulaukėme – į ketvirtfinalį pateko kinai ir korėjiečiai. „T1“ pateks į grupės nugalėtojų krepšelį ir atkrintamųjų pirmajame etape susitiks su komanda, užėmusia antrąją vietą savo pogrupyje. Tuo tarpu „EDward Gaming“ lauks stipresni varžovai – jiems teks susitikti su viena iš savo grupę laimėjusių komandų.

Primename, jog į atkrintamąsias varžybas jau pateko ir „DWG KIA“ su „Cloud9“, A grupėje užėmusios atitinkamai pirmą ir antrą vietas.

Šiandien, sekmadienį, antrąjį ratą žais C grupė, susitikimus galėsite stebėti „Riot games“ kanale „Twitch“ ir „Youtube“ platformose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius