-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daugkartinis pasaulio čempionas papildė „Falcons“

Vienas garsiausių visų laikų Danijos esportininkas Peteris „dupreeh“ Rasmussenas jungiasi prie sparčiai kylančios „Falcons“ esporto organizacijos.
„dupreeh“
„dupreeh“ / HLTV nuotr.

31-erių danas „Counter-Strike 2“ komandoje keičia iš startinio penketo pašalintą Mohammadą „⁠BOROS⁠“ Malhasą.

Pastaruoju metu penkiskart pasaulio čempionas „dupreeh“ rungtyniavo Danijos „Preasy“ kolektyve, prie kurio prisijungė praėjusių metų pabaigoje. Tikslas su šia komanda buvo vienas – patekti į šiuo metu vykstantį pirmąjį CS2 Pasaulio čempionatą „PGL Major Copenhagen“. Deja, tačiau regioninėse kvalifikacijose „Preasy“ laimėjo vos kartą ir iškrito iš galimybės dalyvauti jų gimtinėję vykstančiose pirmenybėse.

„Falcons“ jau antrąkart keičia „BOROS“ sudėtyje, tačiau „dupreeh“ šįkart tampa pilnateisiu komandos nariu. Tuo tarpu šių metų pradžioje Saudo Arabijos organizacija sudrebino esporto bendruomenę pasikviesdami geriausią visų laikų CS:GO žaidėją Oleksandrą „s1mple“ Kostylievą. Tiesa, ukrainietis buvo pasirašytas tik mėnesio nuomos sutartimi iš „Natus Vincere“ ekipos.

„Dupreeh“ naujoje savo komandoje suvienija jėgas su Emiliu „⁠Magisk⁠“ Reifu ir Danny „⁠zonic⁠“ Sørensenu, su kuriais jau rungtyniavo kartu „Astralis“ kolektyve. Ne vieną prestižinį turnyrą kartu laimėję danai sukūrė „Astralis“ vadinamą „erą“, kurios metu niekas nesugebėjo stoti skersai kelio šiam grandui. Vėliau visi kartu jie tą patį pakartojo „Vitality“ ekipoje, laimėdami paskutinį CS:GO Pasaulio čempionatą „Blast.tv Paris Major 2023“.

Tiesa, vėliau, pasak užsienio žiniasklaidos „dupreeh“ su „Vitality“ išsiskyrė ne kokiomis aplinkybėmis ir tuometinis komandos treneris „zonic“ tai apibūdino kaip sunkiausią jo karjeros sprendimą. Rudenį pats „zonic“ su „Magisk“ išsiskyrė su „Vitality“ ir šiuo metu puoselėja nemažas viltis naujajame projekte su „Falcons“.

Pirmuoju „dupreeh“ turnyru kartu su nauja komanda bus „ESL Pro League Season 19“, kur atidarymo mače „Falcons“ susitiks su ne bet kuo, o tais pačiais „Vitality“.

Naujoji „Falcons“ sudėtis:

  • Marco „⁠Snappi⁠“ Pfeiffer
  • Emil „⁠Magisk⁠“ Reif
  • Pavle „⁠Maden⁠“ Bošković
  • Álvaro „⁠SunPayus⁠“ García
  • Peter „⁠dupreeh⁠“ Rasmussen
  • Danny „⁠zonic⁠“ Sørensen (treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius