Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dėl apsižioplinusių fanų senos „Xbox One X“ konsolės pardavimai išaugo 400 procentų

Rugsėjo 22 dieną „Microsoft“ pradėjus priiminėti išankstinius „Xbox Series X“ konsolių užsakymus, „Amazon“ platformoje „Xbox One X“ pardavimai išaugo beveik 400 procentų. Manoma, jog tai atsitiko dėl to, jog „Xbox“ gerbėjai ankstesnę konsolę sumaišė su dar nepasirodžiusia.
„Xbox Series X“ ir „Xbox One“ konsolės
„Xbox Series X“ ir „Xbox One“ konsolės

Nuo to laiko, kai „Microsoft“ paskelbė „Xbox Series X“ pavadinimą, kompanija sulaukė nemažai kritikos dėl to, kad neva šis pavadinimas gali klaidinti žmones dėl savo panašumų su „One X“ bei „One S“ konsolėmis.

Būtent klaidinantys konsolių pavadinimai ir galėjo tapti „Amazon“ platformoje drastiškai išaugusių „Xbox One X“ pardavimų priežastimi.

Pasak „Movers and Shakers“ puslapio, kuris seka populiarių prekių dienos pardavimus, „One X“ konsolių pardavimai trečiadienį šovė į viršų net 431 procentu. Tuo tarpu kai kurie žmonės „Twitter“ paskyroje dalijasi nuotraukomis, kuriose matyti įspūdingas 747 proc. prieaugis.

Galima teigti, jog kol kas naujosios kartos konsolių užsakymai vyksta ne itin sklandžiai. PS5 užsakymus lydėjo svetainių nesklandumai, be to, parduotuvės juos į prekybą paleido anksčiau, nei buvo numatyta. Tuo tarpu „Xbox Series X“ išankstinių užsakymų startas taip pat buvo pažymėtas „lūžtančiomis“ svetainėmis, nesklandumais su transakcijų vykdymu ir t. t.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius