Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl delta atmainos perkeliamas „League of Legends“ pasaulio čempionatas „Worlds 2021“

„Riot Games“ pranešė, jog dėl koronaviruso delta atmainos plitimo bei dėl to esančių apribojimų, pasaulio čempionatas „Worlds 2021“ Kinijoje vykti negalės. Taip pat buvo pranešta, kur planuojama organizuoti šį kasmetinį turnyrą.
„Worlds 2021“
„Worlds 2021“ / „Riot Games“ nuotr.

„Riot games“ pasaulinio esporto direktorius John‘as Needham‘as pranešė, jog dėl koronaviruso delta atmainos bei egzistuojančių kelionių apribojimų geriausios pasaulio „League of Legends“ komandos negalės susitikti ir varžytis Kinijoje. Nors konkreti šalis nebuvo įvardinta, tačiau aišku, jog pasaulio čempionatas šiemet vyks Europoje. Needham‘as sakė, jog tai – geriausias šansas surinkti visas „Worlds 2021“ čempionatui kvalifikaciją įvykdžiusias komandas ir išsiaiškinti, kas šiemet yra geriausia „League of Legends“ komanda.

„Dot Esports“ praneša, jog sprendimas priimtas, nes „Riot games“ nepavyko užtikrinti, jog filmavimo komanda galėtų saugiai nuvykti į Kiniją. Taip pat yra žinoma, jog Šiaurės Amerikos lygos (LCS) komandos turėjo problemų su vizomis, kad galėtų keliauti į pasaulio čempionatą. Šie du faktoriai minimi kaip svarūs argumentai, lėmę pasikeitusią „Worlds 2021“ lokaciją.

„Worlds 2021“ šiemet turėjo vykti penkiuose Kinijos miestuose: Šanchajuje, Čengdu, Čingdao, Uhane bei Šendžene, kuriame turėjo vykti ir didysis finalas. Šiuo atveju, didžiausią šansą Europoje organizuoti pasaulio „League of Legends“ čempionatą turi Berlynas, kuriame yra „LEC“ lygos studija, tačiau oficialios žinios dėl tikslaus miesto, į kurį bus perkeltas „Worlds 2021“, dar reikės palaukti.

Taip pat John’as Needham’as pasidžiaugė, jog 2020-ųjų pasaulio čempionatą pavyko suorganizuoti gyvai Šanchajuje be koronaviruso protrūkio, nes nei vienas dalyvis nebuvo užsikrėtęs turnyro metu.

Komandos, jau įvykdžiusios kvalifikaciją ir tikrai dalyvausiančios „Worlds 2021“ turnyre:

  • „DWG KIA“ (Pietų Korėja),
  • „T1“ (Pietų Korėja),
  • „Gen.G“ (Pietų Korėja),
  • „MAD Lions“ (Europa),
  • „Rogue“ (Europa),
  • „Fnatic“ (Europa),
  • „Team Liquid“ (Šiaurės Amerika),
  • „100 Thieves“ (Šiaurės Amerika),
  • „Cloud9“ (Šiaurės Amerika).

Paskutinis „Worlds“ turnyras Europoje vyko 2019-aisiais, kai finale Paryžiuje Europos favoritai „G2“ nusileido Kinijos „FunPlus Phoenix“ komandai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius