Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Demokratinio socializmo simuliatorius žaidėjams leidžia įsikūnyti į JAV prezidento kailį

Nuo pat žymiojo „Reigns“ pasirodymo 2018-aisiais, daug žaidimų bandė pritaikyti į „Tinder“ panašią dviejų galimų pasirinkimų sistemą. Naujausias toks bandymas – „Democratic Socialism Simulator“.
Demokratinio socializmo simuliatorius
Demokratinio socializmo simuliatorius / Kūrėjų nuotr.

„Democratic Socialism Simulator“ žaidėjai iškart tampa pirmaisiais prezidentais socialistais. Tiesa, ne žmonių, o kalbančių gyvūnų.

Žaidimo metu žaidėjai turės vykdyti radikalias reformas, stengtis išlaikyti laimingus rinkėjus ir apsaugoti vyriausybę nuo bankroto.

Tai turint omenyje, „Democratic Socialism Simulator“ žaisti galima kaip geidžia širdis, tačiau nenustebkit, jeigu turtingieji ir netgi artimiausi jūsų bendražygiai pradės planuoti sąmokslą.

VIDEO: Democratic Socialism Simulator - Short Trailer

Pats žaidimas atrodo tikrai smagiai, nors pastangos išlaikyti visus laimingus dažnai turi skaudžių pasėkmių. Todėl žaidimas reikalauja ir strateginio mąstymo.

„iOS“ įrenginiams žaidimas yra pasiekiamas nemokamai, tačiau „Android“ savininkai už jį turės sukrapštyti kiek daugiau nei 3 eurus. Tokios situacijos paaiškinimą „Twitter“ tinkle pateikė pats kūrėjas Paolo Pedercini: „iOS įrenginiams žaidimas yra nemokamas tik todėl, kad „Apple“ sujaukė mano mokesčių formas. Po du mėnesius trukusių aiškinimųsi su technine pagalba galiausiai pasidaviau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius